Individueel programma

Wil je graag een-op-een aan de slag met de WMYT-aanpak? Helemaal toegespitst op jouw specifieke situatie en behoefte? Met volop individuele aandacht, verdieping en inspiratie speciaal voor jou? Dan is dit het programma dat perfect bij jou past!

Haal je geen voldoening (meer) uit je werk? Vraag je je weleens af ‘is dit het nou’? Zou je meer bewuste keuzes willen maken en je eigen koers willen varen? Maar weet je niet goed wat je nou eigenlijk echt wilt en wat voor baan er echt bij je past? Of heb je wel een loopbaanwens maar maak je die steeds maar niet waar?

Intake

In een individueel coachingsprogramma ga je daar uitgebreid mee aan de slag. Zo’n traject start altijd met een (vrijblijvend) intakegesprek waarin we samen jouw behoefte en doelstelling helder in beeld brengen. Vervolgens bekijken we of, en zo ja hoe, WMYT daarbij van waarde kan zijn. Op basis daarvan krijg je een coachingsvoorstel op maat.

Aan de slag

Vervolgens gaan we aan de slag en werken we stap voor stap toe naar het resultaat dat jij voor ogen hebt. De gesprekken zijn een mix van praten en concreet aan de slag, van ervaren en reflecteren, van denken en doen. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten om thuis verder mee aan de slag te gaan. En vaak verweven we ook een of meerdere inspiratie-workshops binnen het coachingstraject. Dit zijn ontmoetingen met collega’s of andere professionals uit mijn netwerk die hun expertise en passie hebben op een specifiek (en verrassend) vlak zoals sport, koken, theater, mindfulness, muziek, oid. Om je perspectief nog verder te kantelen en je inzichten nog verder te verrijken. Omdat dat nou eenmaal superkrachtig werkt zo heeft ruime ervaring hiermee geleerd! En dat willen we je graag laten ervaren en benutten.

Exacte invulling van een individueel coachingstraject is altijd maatwerk en bespreken we in overleg. Het starten hiervan kan in principe op elk gewenst moment.

Interesse om een individueel programma te doen? Neem dan vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kost je niets en zou je nog wel eens heel veel kunnen opleveren!…

Neem contact op

Aanbod