Over ons

Onze missie: ‘What makes you tick’ als vraag en leidraad levend en leidend maken in het werk en leven van zoveel mogelijk mensen! En daar zetten wij ons met hart & ziel voor in.

Vicky Marijnen

Vicky Marijnen

Initiator van en drijvende kracht achter What Makes You Tick. Startte haar carrière als marketeer bij Unilever en maakte in 2010 de switch naar het ontwikkelen van mensen in plaats van merken. Waarbij de vraag ‘what makes you tick?’ telkens weer boven kwam drijven, als vraag aan zichzelf en als vraag aan anderen. Het liet haar niet meer los en dus besloot ze die vraag centraal te gaan stellen in alles wat ze doet. Als trainer en coach, als spreker, als schrijver, als ondernemer en bovenal als mens. Zo werd in 2015 What Makes You Tick geboren.

Vicky is nieuwsgierig, enthousiast en positief ingesteld. Door haar inlevingsvermogen en natuurlijke aanleg om tussen de regels door te luisteren legt ze vaak snel de vinger op de ‘zere plek’ en weet ze rode draden haarfijn te destilleren. Met warmte en doortastendheid komt ze doeltreffend tot de kern. Een motivator pur sang bovendien die je uitdaagt om zaken eens op een andere manier te bekijken. Én om praktisch aan de slag te gaan en daadwerkelijk te realiseren wat je voor ogen hebt. Haar levensmotto: verras jezelf!

Daan van Hegelsom

Daan van Hegelsom

Mede-ticker van het eerste uur. Met een achtergrond als sociaal hulpverlener en daarnaast altijd creërend bezig als kunstenaar. Al van jongs af aan gefascineerd door het echte verhaal van mensen, hoe zij hun eigen weg zoeken in het leven en zich naar buiten toe manifesteren. De eerste ontmoeting tussen Daan en Vicky was dan ook meteen magic op het eerste gezicht. Daan sloot zich in 2016 aan bij WMYT en is sindsdien enthousiast actief als trainer, coach en facilitator.

Daan is creatief, authentiek en raak. Met een groot talent om zichtbaar te maken wat jij in huis hebt, en hoe je dat vervolgens kunt uitlijnen met de keuzes die je te maken hebt. Oordeelvrij en origineel in haar benaderingswijze. Ze laat je in contact komen met je gevoel zonder zweverig te doen. Weet serieus de kern te raken én houdt van een goede grap. Haar levensmotto: connect the dots your own way!
Neem contact met ons op ›