Over Vicky

“What makes you tick?” Dat is de vraag die Vicky Marijnen al jarenlang fascineert. En waar ze zeven jaar geleden haar werk en levensleidraad van maakte. Als trainer en coach, als spreker, als schrijver, als ondernemer en bovenal als mens.

Vicky Marijnen

Na haar studie Bedrijfskunde in Groningen en een carrière bij Unilever waar zij werkte als marketing manager voor verschillende mooie merken, besloot zij in 2010 dat haar leven ergens anders over zou gaan (of beter: ontdekte zij dat haar leven eigenlijk ergens anders over ging). Ze koos een nieuw pad en ging zich richten op het laten groeien en ontwikkelen van mensen in plaats van merken. Telkens kwam de vraag ‘what makes you tick?’ daarbij weer terug. Als vraag aan zichzelf en als vraag aan anderen. Een vraag waarop het antwoord ongelofelijk veel richting geeft aan je leven; het antwoord stelt je namelijk in staat om te werken en leven echt vanuit jezelf. Het helpt je te kiezen voor wat echt bij je past en waar te maken wat jij wilt. De vraag liet haar niet meer los en dus besloot zij om die vraag centraal te gaan stellen in alles wat zij doet. Als trainer en coach, als spreker, als schrijver, als ondernemer en bovenal als mens.

Vanuit die verschillende invalshoeken vormde Vicky de afgelopen jaren haar visie rondom WMYT en ontstond daaruit de WMYT-methode. Een aanpak die je op een positieve, praktische en tegelijkertijd diepgaande manier handvatten en inspiratie biedt om te ontdekken wie je van binnen bent en wat je echt wilt. Waarmee je in beeld krijgt waar jij van ‘aan’ gaat en wat jij graag wilt brengen en halen in je werk en leven. Om daarmee een krachtige leidraad te vinden voor het maken van je eigen keuzes en het uitstippelen van jouw eigen pad. En ook het lef te vinden om daar echt voor te gaan! Van binnenuit naar buiten, in plaats van andersom.

Vicky’s missie: ‘What makes you tick?’ als vraag en methode verder levend en leidend te maken in het werk en leven van zoveel mogelijk mensen! En daar zet ze zich met hart & ziel voor in. Al vele mensen heeft zij de afgelopen jaren middels de WMYT-methode laten ontdekken waar het bij hen echt over gaat, what makes them tick. Waardoor zij de richting en het lef vonden om te kiezen voor wat echt bij hen past. Met volop beweging, energie en voldoening tot gevolg. En dat smaakt naar meer, naar veel meer. Doe je mee?