Eendaagse workshop

Wil je in korte tijd veel inzichten en inspiratie opdoen rondom 'what makes you tick'? Heb je zin om een volle dag actief aan de slag te gaan daarmee, samen met een groep enthousiaste mensen zoals jij? Doe dan mee met de eendaagse workshop van WMYT!

Wegens de huidige situatie rondom Corona is het op dit moment helaas niet mogelijk om aan onze reguliere eendaagse workshop deel te nemen. Als alternatief kun je wel onze online workshop doen (voor meer info klik hier). Deze is gebaseerd op hetzelfde programma als onze eendaagse workshop maar dan verdeeld over twee dagdelen en qua werkvormen aangepast zodat deze online maximaal goed werkt. En dat werkt ook verrassend goed kunnen we wel zeggen. Je bent daar van harte welkom dus.
Wil je liever alsnog wel live aan de slag? Dan kunnen we je een individueel traject aanbieden in diverse vormen. Neem even contact met ons op en we vertellen je graag alles over de verschillende mogelijkheden! Samen kunnen we dan bekijken wat voor jou het beste past.

Toch nieuwsgierig naar wat de eendaagse workshop inhoudt? Alle info daarover lees je hieronder:

In het kort

Wil jij ontdekken waar je van ‘aan’ gaat? Wat jij als toegevoegde waarde te brengen hebt in je werk én wat je er zelf uit wilt halen? Wat jij kunt en wat je wilt? En wil je in korte tijd inzichten en inspiratie opdoen daaromtrent? Dan is deze eendaagse What Makes You Tick workshop iets voor jou.

Je maakt kennis met de WMYT-methode en gaat aan de slag met jouw persoonlijke waarden, kwaliteiten en energiegevers. Je zoomt in op de onderlinge samenhang en kracht daarin, en maakt een check met de praktijk. Waardoor je scherper in beeld krijgt wat jij te brengen hebt in je werk en wat je er zelf uit wilt halen. En wat je kunt benutten als leidraad om je werkplezier en effectiviteit in je huidige werk te vergroten en/of als richtinggever bij het maken van keuzes voor toekomstige stappen in loopbaan en leven.

Een intensieve, verrijkende dag, waarin je volop inspiratie, (nieuwe) inzichten, bekrachtiging, bruikbare handvatten en energie op zult doen!

Voor wie

De eendaagse WMYT-workshop is voor iedereen die in korte tijd veel inzichten en inspiratie wil opdoen rondom ‘what makes you tick’. Voor wie graag een deep dive wil maken in zichzelf, in staat is om open naar zichzelf en de ander te kijken en om samen met de andere deelnemers te reflecteren daarop.

Opzet

De WMYT-workshop beslaat één dag. Twee weken voorafgaand aan de workshop ontvang je via mail een aantal opdrachten ter voorbereiding. Als opwarmer en om alvast een en ander aan input te verzamelen waar je tijdens de workshop verder mee aan de slag zult gaan.

De workshop begint om 9:00u en duurt tot 17:00u. Lekkere lunch is inbegrepen.

Na afloop krijg je middels een mail nog een dosis extra inspiratie en suggesties voor follow-up toegestuurd. Zodat je met de oogst uit de WMYT-workshop zelf verder kunt doorpakken daarop.

Je doet deze workshop in een groep van minimaal 6 en maximaal 10 enthousiaste deelnemers zoals jij, afkomstig uit verschillende organisaties. De begeleiding wordt gedaan door één WMYT-facilitator.

Wat het je oplevert

Na afloop van deze workshop heb je:

  • Verhelderd inzicht in je persoonlijke waarden, kwaliteiten, energiegevers, en rode draden daarin;
  • Een check met de praktijk in relatie tot what makes you tick;
  • Concrete handvatten waarmee je zelf verder kunt doorpakken daarop;
  • Extra boost en inspiratie om daadwerkelijk te werken en leven vanuit what makes you tick.

Wanneer & waar

Op dit moment staan er wegens Corona vooralsnog geen live workshops ingepland. Wil je een seintje krijgen zodra we die wel weer gaan starten? Laat het ons weten via ons contactformulier en we brengen je op de hoogte zodra we meer nieuws hebben daarover.

Kosten

De kosten voor deelname aan deze workshop zijn € 350,- excl BTW (en voor particulieren geldt dit als bedrag incl BTW).

Extra

Als follow-up op de WMYT-workshop is het mogelijk om aanvullend nadien nog een of meerdere individuele coachsessie(s) te doen. Ter verdere verdieping op specifieke thema’s en/of om door te pakken op de uitkomsten van de workshop en hoe dit in praktijk verder vorm te geven. De kosten per individueel coachgesprek (à 1½ uur) zijn € 262,50 excl BTW (en incl BTW voor particulieren).

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan de eendaagse WMYT-workshop zodra die weer plaatsvindt? Laat dan alvast je interesse weten via ons contactformulier. Dan noteren we vrijblijvend een optie voor je zodat je in ieder geval van een plekje verzekerd bent in de eerstvolgende editie en brengen we je op de hoogte zodra we zicht hebben op de datum daarvoor. En mocht je nog vragen hebben over de eendaagse workshop of benieuwd zijn naar mogelijke alternatieven, dan horen we je ook graag.

Neem contact op

Aanbod