In-company

Geïnspireerd door de What Makes You Tick methode? Wil je daar binnen jouw organisatie of team verder mee aan de slag? De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact op en we maken samen een krachtig programma op maat.

Om een indruk te geven van de mogelijkheden, hieronder een aantal voorbeelden van manieren waarop WMYT bij huidige klanten succesvol wordt ingezet:

  • Basis-module binnen traineeship programma’s
   Om young potentials al vroeg in hun loopbaan een stevig fundament mee te geven waarin ze helder krijgen ‘what makes them tick’ en hen te stimuleren dat ook actief te benutten als kompas binnen hun werk en loopbaan. Zodat ze echt werken vanuit hun eigen kracht en daarmee maximaal hun unieke potentieel inzetten binnen de organisatie.
  • In-company training in het kader van duurzame inzetbaarheid
   Om medewerkers te stimuleren om eigen regie te pakken binnen hun loopbaan. Door handvatten en inspiratie te bieden waarmee medewerkers hun eigen kompas scherp kunnen krijgen én vandaaruit in beweging durven komen. Ter optimalisatie van effectiviteit en werkplezier binnen een huidige rol en/of in geval een volgende loopbaanstap gewenst of nodig is.
  • Workshop tijdens events over verandering, ontwikkeling en groei
   Om medewerkers binnen een organisatie of afdeling te laten kennismaken met de filosofie en aanpak van WMYT en hen te prikkelen eens stil te staan (én aan de slag te gaan) met die mooie en wezenlijke vraag ‘What makes you tick?’. Als trigger en bewustwording op dit thema en om dialoog daarover te stimuleren.
  • Kader en aanpak voor teamtrajecten
   De inzet van WMYT voor teams kan met verschillende insteken: wanneer de gewenste focus ligt op ontwikkeling van individuen binnen het team en de cohesie daartussen, dan werkt WMYT als krachtig middel om de teamleden in hun zelfinzicht te laten groeien, om onderling elkaar beter te leren kennen en waarderen en om de onderlinge verbinding en dialoog daarover verder te versterken.
   Is er behoefte aan meer richting en inspiratie op teamniveau, dan wordt de vraag ‘What makes us tick?’ centraal gesteld. Om daarmee met elkaar helder in beeld te krijgen waar het team als geheel voor staat en voor gaat. En zo een stevig en inspirerend fundament te creëren wat richting geeft aan de ambitie van het team, waarbij het potentieel van het team maximaal wordt benut en wat bijdraagt aan het behalen van de beoogde doelen.

Meer weten over wat WMYT voor jouw organisatie of team kan betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een inspirerende sparsessie over de mogelijkheden!

Neem contact op

Aanbod