Individueel programma

Wil je graag een-op-een aan de slag met de WMYT-aanpak? Helemaal toegespitst op jouw specifieke situatie en behoefte? Met volop individuele aandacht, verdieping en inspiratie speciaal voor jou? Dan is dit het programma dat perfect bij jou past!

Haal je geen voldoening (meer) uit je werk? Vraag je je weleens af ‘is dit het nou’? Zou je meer bewuste keuzes willen maken en je eigen koers willen varen? Maar weet je niet goed wat je nou eigenlijk echt wilt en wat voor baan er goed bij je past? Of heb je wel een loopbaanwens maar maak je die steeds maar niet waar? In een individueel coachingsprogramma van WMYT is dat waar je uitgebreid mee aan de slag zult gaan! En of je dat nou live wilt doen of online (of een mix van beiden), dat maakt voor ons niet uit.

Intake

Een individueel traject start altijd met een telefonische intake waarin we kort jouw situatie en coachingsvraag belichten en bekijken welke WMYT-coach het beste bij je past. Vervolgens heb je een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek met de betreffende coach waarin jullie samen jouw behoefte en doelstelling verder scherp zullen maken en bekijken hoe WMYT daarbij van waarde kan zijn. Op basis daarvan ontvang je van ons een coachingsvoorstel op maat.

Aan de slag

Tijdens het individuele coachingsprogramma ga je samen met jouw WMYT-coach aan de slag en werken jullie stap voor stap toe naar het resultaat dat jij voor ogen hebt. De gesprekken zijn een mix van praten en concreet aan de slag, van ervaren en reflecteren, van denken en doen. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten om zelf verder mee aan de slag te gaan.
Naast de coachingsgesprekken, die als basis dienen van het traject, wordt ter extra verdieping en verrijking veelal een extern inspiratie-element verweven binnen het traject. Dit is een workshop met een collega en andere professionals uit ons netwerk die zijn/haar expertise en passie heeft op een specifiek vlak zoals bv sport, muziek, systeem-opstellingen, theater, netwerken, ondernemerschap etc. De ervaring leert dat door vanuit zo’n geheel andere invalshoek jouw thema’s en doelstelling te benaderen, dat verrassende extra inzichten en impulsen geeft wat je nog weer verder op weg helpt richting hetgeen jij voor ogen hebt.
Als derde component kunnen er een aantal korte coach- en reflectiemomenten opgenomen worden binnen het traject. Die worden gebruikt om ook tussen de gesprekken door extra impulsen en ondersteuning te bieden en daarmee jouw ontwikkelproces te maximaliseren.

Exacte invulling van een individueel coachingstraject is altijd maatwerk en bespreken we in overleg met jou. Het starten van een individueel traject kan in principe op elk gewenst moment en kan zowel live als online plaatsvinden.

Interesse om een individueel programma te doen? Neem dan vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Dat kost je niets en zou je nog wel eens heel veel kunnen opleveren!…

Neem contact op

Aanbod