Kwartaalprogramma

Kriebelt het om aan de slag te gaan met WMYT? Zin om daar samen met een groep van enthousiaste mensen zoals jij vol in te duiken, zelf en samen te ontdekken 'what makes you tick' én daar vorm aan te geven in je werk en leven? Doe dan mee met het kwartaalprogramma van WMYT!

Wegens de huidige situatie rondom Corona is het op dit moment helaas niet mogelijk om aan ons reguliere Kwartaalprogramma deel te nemen. Wel zijn er diverse alternatieven die we hiervoor aanbieden (zowel één-op-één live als ook online). Neem even contact met ons op en we vertellen je graag alles over de verschillende mogelijkheden! Samen kunnen we dan bekijken wat voor jou het beste past.

Toch nieuwsgierig naar wat het Kwartaalprogramma inhoudt? Alle info daarover lees je hieronder:

In het kort

Ontdekken waar jij van ‘aan’ gaat? Wat jij écht wilt, van binnenuit? En hoe je daar vorm aan kunt geven in je werk en leven? Het What Makes You Tick kwartaalprogramma biedt je de kans om op een positieve, pragmatische en diepgaande manier uitgebreid met deze vragen aan de slag te gaan (en je eigen krachtige antwoorden te vinden daarop).

Je ontdekt wat voor jou belangrijk is, wat je in huis hebt aan kwaliteiten, waar je energie van krijgt, wat je drijft en wat de rode draad daarin is (oftewel, samengevat: ‘what makes you tick’). Je leert dat te benutten als fundament en richtinggever in je werk en leven en maakt een vertaling naar hoe dat concreet vorm kan krijgen (binnen je huidige werk danwel in het licht van een volgende loopbaanstap). Én je komt daadwerkelijk in beweging om datgene waar te maken wat jij wilt.

Voor wie

Dit programma is voor iedereen die vanuit eigen nieuwsgierigheid actief op zoek wil gaan naar ‘what makes you tick’, en dat wil benutten voor vergroting van eigen werkplezier en effectiviteit (hetzij binnen je huidige werk danwel wanneer je toe bent aan een volgende loopbaanstap).

Opzet

Het programma beslaat in totaal 3 maanden. Daarbinnen zijn verschillende workshopdagen waarin je samen met de andere deelnemers (minimaal 4 en maximaal 10) zelf en met elkaar intensief aan de slag gaat, onder begeleiding van de WMYT-facilitator(s). Deze workshops vinden ongeveer eens in de drie weken plaats. In de tussenliggende periodes werk je individueel verder aan je eigen proces en doelstelling, waarbij je ook tussentijds diverse opdrachten en inspiratie krijgt aangereikt. Zodat je daarmee maximaal eruit kunt halen wat erin zit.

Het programma is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Individueel startgesprek (30 min, telefonisch) als kennismaking, opwarmer en om persoonlijke leerdoelen en intenties helder te krijgen;
 • 3 workshops van een hele dag (9u – 17u);
 • 2 workshops van een dagdeel (13:30u – 17u);
 • Tussentijds: opdrachten en inspiratie om zelf verder mee aan de slag te gaan, ter voorbereiding op een volgende workshopdag en/of ter verdere verdieping en verrijking voor jezelf.

Wat het je oplevert

 • Verdiept inzicht in eigen kwaliteiten, waarden, energiebronnen/-vreters, drijfveren en rode draad daarin;
 • Een aangescherpt ‘intern kompas’ als richtinggever en fundament om bewust en met vertrouwen je richting te bepalen en keuzes te maken in je werk en leven;
 • Helder in beeld hoe dat in de praktijk vorm kan krijgen (binnen je huidige werk danwel geformuleerd als volgende loopbaanstap);
 • Inzicht in factoren die je belemmeren om in beweging te komen en in boosters die je juist wél helpen daarbij;
 • Een concreet actieplan om stappen te zetten in de richting die jij wilt;
 • Extra lef en vertrouwen om daadwerkelijk daarvoor te gaan;
 • En heb je je eerste waarmaak-stappen daarin gezet!

Wanneer & Waar

Op dit moment gaan er wegens Corona tijdelijk geen nieuwe edities van start. Wil je een seintje krijgen zodra we wel weer met live groepen gaan starten? Laat het ons weten via ons contactformulier en we brengen je op de hoogte zodra we meer nieuws hebben daarover.

Kosten

De kosten voor deelname aan dit programma zijn € 1.750,- excl BTW (voor particulieren geldt dit als bedrag incl BTW)

Deze prijs is inclusief:

 • Telefonisch startgesprek
 • 5 WMYT-workshopdagen (3x hele dag + 2x dagdeel)
 • Diverse opdrachten en inspiratie tussentijds
 • Uitgebreide lekkere lunch (tijdens de hele workshopdagen) + koffie, thee en lekkers
 • Persoonlijk WMYT-notebook
 • Ondersteunende trainingsmaterialen

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan het WMYT-kwartaalprogramma zodra dat weer start? Laat dan alvast je interesse weten via ons contactformulier. Dan noteren we vrijblijvend een optie voor je zodat je in ieder geval van een plekje verzekerd bent in de eerstvolgende editie en brengen we je op de hoogte zodra we zicht hebben op de data daarvoor. En mocht je nog vragen hebben over het Kwartaalprogramma of benieuwd zijn naar mogelijke alternatieven, dan horen we je ook graag.

Neem contact op

Aanbod