Online WMYT-workshop

Wil je in korte tijd veel inzichten en inspiratie opdoen rondom 'what makes you tick'? Heb je zin om verdeeld over twee dagdelen daar actief en positief mee aan de slag te gaan, samen met een groep enthousiaste mensen zoals jij? Doe dan mee met de online workshop van WMYT. Juist nu!

In het kort

Wil jij ontdekken waar je van ‘aan’ gaat? Wat jij als toegevoegde waarde te brengen hebt in je werk én wat je er zelf uit wilt halen? Wat jij kunt en wat je wilt? En wil je in korte tijd inzichten en inspiratie opdoen daaromtrent? Dan is deze online What Makes You Tick workshop van twee dagdelen iets voor jou.

Je maakt kennis met de WMYT-methode en gaat aan de slag met jouw persoonlijke waarden, kwaliteiten en energiegevers. Je zoomt in op de onderlinge samenhang en kracht daarin, en maakt een check met de praktijk. Waardoor je scherper in beeld krijgt wat jij te brengen hebt in je werk en wat je er zelf uit wilt halen. En wat je kunt benutten als leidraad om je werkplezier en effectiviteit in je huidige werk te vergroten en/of als richtinggever bij het maken van keuzes voor toekomstige stappen in loopbaan en leven.

Een intensieve, verrijkende workshop in twee dagdelen, waarin je volop inspiratie, (nieuwe) inzichten, bekrachtiging, bruikbare handvatten en energie op zult doen!

Voor wie & met wie

De online WMYT-workshop is voor iedereen die in korte tijd veel inzichten en inspiratie wil opdoen rondom ‘what makes you tick’. Voor wie graag een deep dive wil maken in zichzelf, in staat is om open naar zichzelf en de ander te kijken en om samen met de andere deelnemers te reflecteren daarop.

Deze workshop volg je in een groep van minimaal 6 en maximaal 10 enthousiaste deelnemers zoals jij, afkomstig uit verschillende organisaties. De begeleiding wordt gedaan door één of twee WMYT-facilitator (afhankelijk van het aantal deelnemers). 

Opzet

Deze WMYT-workshop bestaat uit twee dagdelen (met een week ertussen). Beide sessies zijn in de ochtend van 9:00u tot 12:30u en vinden plaats via MS Teams.

Voorafgaand aan de workshop ontvang je via mail alvast een aantal opdrachten ter voorbereiding. Als opwarmer en om alvast een en ander aan input te verzamelen waar je tijdens de workshopsessies verder mee aan de slag zult gaan.

Tussen de eerste en tweede sessie in zul je zelf ook nog met een thuisopdracht aan de slag gaan. En in de tweede sessie pakken we daar weer verder op door.

Na afloop krijg je middels een mail bovendien nog een dosis extra inspiratie en suggesties voor follow-up toegestuurd. Zodat je met de oogst uit de WMYT-workshop zelf verder kunt doorpakken daarop.

Wat het je oplevert

Na afloop van deze workshop heb je:

  • Verhelderd inzicht in je persoonlijke waarden, kwaliteiten, energiegevers, en rode draden daarin;
  • Een check met de praktijk in relatie tot what makes you tick;
  • Concrete handvatten waarmee je zelf verder kunt doorpakken daarop;
  • Extra boost en inspiratie om daadwerkelijk te werken en leven vanuit what makes you tick.

Data

De eerstvolgende online WMYT-workshops zullen plaatsvinden op:

  • 4 & 11 maart 2021 > VOL
  • 15 & 22 april 2021

Kosten

De kosten voor deelname aan deze workshop zijn € 350,- excl BTW (en voor particulieren geldt dit als bedrag incl BTW).

Extra

Als follow-up op de WMYT-workshop is het mogelijk om aanvullend nadien nog een of meerdere individuele coachsessie(s) te doen. Ter verdere verdieping op specifieke thema’s en/of om door te pakken op de uitkomsten van de workshop en hoe dit in praktijk verder vorm te geven. De kosten per individueel coachgesprek (à 1½ uur) zijn € 262,50 excl BTW (en incl BTW voor particulieren).

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan de online WMYT-workshop? Neem dan vandaag nog contact op om te checken of er nog plaats is in de groep van jouw keuze. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

Neem contact op

Aanbod