Over ons

Onze missie: ‘What makes you tick’ als vraag en leidraad levend en leidend maken in het werk en leven van zoveel mogelijk mensen! En daar zetten wij ons met hart & ziel voor in.

Vicky Marijnen

Vicky Marijnen

Initiator van en drijvende kracht achter What Makes You Tick. Startte haar carrière als marketeer bij Unilever en maakte in 2010 de switch naar het ontwikkelen van mensen in plaats van merken. Waarbij de vraag ‘what makes you tick?’ telkens weer boven kwam drijven, als vraag aan zichzelf en als vraag aan anderen. Het liet haar niet meer los en dus besloot ze die vraag centraal te gaan stellen in alles wat ze doet. Als trainer en coach, als spreker, als schrijver, als ondernemer en bovenal als mens. Zo werd in 2015 What Makes You Tick geboren.

Vicky is nieuwsgierig, enthousiast en positief ingesteld. Door haar inlevingsvermogen en natuurlijke aanleg om tussen de regels door te luisteren legt ze vaak snel de vinger op de ‘zere plek’ en weet ze rode draden haarfijn te destilleren. Met warmte en doortastendheid komt ze doeltreffend tot de kern. Een motivator pur sang bovendien die je uitdaagt om zaken eens op een andere manier te bekijken. Én om praktisch aan de slag te gaan en daadwerkelijk te realiseren wat je voor ogen hebt. Haar levensmotto: verras jezelf!

Daan van Hegelsom

Daan van Hegelsom

Mede-ticker van het eerste uur. Met een achtergrond als sociaal hulpverlener en daarnaast altijd creërend bezig als kunstenaar. Al van jongs af aan nieuwsgierig naar het echte verhaal van mensen, hoe zij hun eigen weg zoeken in het leven en zich naar buiten toe manifesteren. Daarnaast gefascineerd door alles wat met intuïtie te maken heeft en wat de kracht ervan is als je daarop durft te vertrouwen. Zo was de eerste ontmoeting tussen Daan en Vicky ook meteen magic op het eerste gezicht. Daan sloot zich aan bij WMYT en is sindsdien enthousiast actief als partner, trainer en coach.

Daan is creatief, authentiek en raak. Met een groot talent om zichtbaar te maken wat jij in huis hebt, en hoe je dat vervolgens kunt uitlijnen met de keuzes die je te maken hebt. Oordeelvrij en origineel in haar benaderingswijze. Ze laat je in contact komen met je gevoel zonder zweverig te doen. Weet serieus de kern te raken én houdt van een goede grap. Haar levensmotto: connect the dots your own way!

Ruben Wesdorp

Ruben Wesdorp

Ervaringsdeskundige ticker die WMYT van binnen en van buiten kent. Studeerde Pedagogische Wetenschappen en werkte daarna 15 jaar in verschillende (leidinggevende) functies binnen de overheid op gebied van Sport & Bewegen. En ook privé is hij ook super sportief. Weer of geen weer: Ruben komt op de fiets!
Hij gaat graag avonturen aan en als hij eenmaal z’n zinnen ergens op heeft gezet, dan weet je bij Ruben dat hij het waarmaakt ook. Zo fietste hij in 4 maanden tijd bijna 7.000 km door Nieuw Zeeland om geld op te halen voor een scholenproject in Oeganda en leefde hij 4 dagen in de wildernis van Zweden met niks anders aan bagage dan zichzelf en een kleine tarp. We bedoelen maar. Heeft zich als partner aangesloten bij WMYT en is sindsdien volop actief als trainer en (buiten)coach.

Ruben is nuchter, opgewekt en scherp. Doorziet in no time waar het écht over gaat en zal dat altijd eerlijk met je delen. Met een prettige mix van directheid en compassie, waardoor het je altijd verder brengt. Vol humor en nieuwsgierigheid bovendien en met een open vizier. Zijn favoriete quote: “Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving” (Einstein)

Lylette van der Linden

Lylette van der Linden

Enthousiaste Ticker met een fascinatie voor persoonlijk leiderschap. Altijd bezig met groei & ontwikkeling, zowel van anderen als van zichzelf. Studeerde dan ook niet voor niks Sociologie en Human Resource Management en werkte daarna jarenlang bij Shell binnen het werkveld van HR. Woonde en werkte all over the planet (oa Amerika, Taiwan, Jordanië en Brazilië) en is inmiddels weer terug bij haar roots in Nederland. Om hier van het leven te genieten en vol te ticken als partner en trainer en coach binnen WMYT.

Lylette is sprankelend en puur, vol energie en kracht. En tegelijkertijd durft ze ook kwetsbaar te zijn. Scherp in haar analyses en voelt goed aan wat er speelt. Open en warm als mens en doortastend in het verbinden tussen wat je voelt en wat je wilt doen. Óók als dat spannend is, want juist daar voorbij zit zo vaak de magie. Graag daagt ze anderen daarin uit (en zichzelf zeker ook!). Dit met inspiratie vanuit haar lievelingsquote: “You will never be able to escape from your heart. So it is better to listen to what it has to say” (Paolo Coelho)

Erwin van de Vis

Erwin van de Vis

Gedreven Ticker met een passie voor het benutten van ieders eigen talent. Van origine bedrijfskundig en technisch opgeleid en daarbij altijd een grote nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt. Door zijn rijke ervaring in diverse rollen, van sales en teamleiderschap tot directie, is hij een sterke sparringpartner voor zowel management als individu. ‘What makes you tick?’ als vraag en mindset verder aanwakkeren en inbedden binnen organisaties, dat is waar hij heel enthousiast van wordt. En waar hij zich als partner, trainer en coach binnen WMYT dan ook actief mee bezighoudt.

Erwin straalt rust uit en is enthousiast tegelijk. Zoekt altijd de verbinding en ziet in ieder mens talent. Focust graag op het positieve en durft buiten de gebaande paden te gaan. Hij weet waar hij voor staat en waar hij voor gaat, waarbij zijn eigen kompas voor hem steeds leidend is in de keuzes die hij maakt. En dat is waar hij anderen ook vol toe aanmoedigt om te doen. Zoals hij het zelf altijd zo mooi zegt: “Wees jezelf, anderen zijn er al genoeg!” (en dat dan met een grote glimlach op zijn gezicht :-)
Neem contact met ons op ›