Reviews

Fleur Osté<br />
Management trainee Unilever

Fleur Osté
Management trainee Unilever

"Ik ben ontzettend enthousiast over WMYT! Op een hele fijne manier kwam ik tijdens de WMYT-workshop die ik deed langzaam steeds meer over mezelf te weten. En dat in een setting en vorm die heel relaxed was.
Dankzij WMYT heb ik een makkelijk en bruikbaar handvat nu om steeds weer na te denken over wat ik zelf wil, en ook over wat ik zoek in anderen en in mijn omgeving. Dat geeft me veel vertrouwen en richting (en daarmee ook rust). Ik raad het daarom dan ook iedereen aan om met WMYT aan de slag te gaan."

Rachel Verstraeten<br />
Student Universiteit Tilburg

Rachel Verstraeten
Student Universiteit Tilburg

"'The journey is mine' was het thema van het Februaricongres op Tilburg University waar Vicky Marijnen een van de sprekers was. Een thema dat naadloos aansloot op haar verhaal. Vicky’s openhartigheid, puurheid en vastberadenheid om haar eigen keuzes te maken en te kiezen voor wat bij haar past, hebben mij enorm geïnspireerd om ook mijn eigen keuzes te maken en te doen waar ik gelukkig van word. Haar speech en haar quote “Courage is the willingness to be afraid and act anyway”, is maanden later nog steeds mijn inspiratiebron waar ik dagelijks veel energie uit put."

Jeroen<br />
Manager EPC Services<br />

Jeroen
Manager EPC Services

"Met veel plezier en effect heb ik een individueel WMYT programma bij Vicky gevolgd.
Na een flinke carrière te hebben opgebouwd was het voor mij lastig om opnieuw richting te bepalen, terwijl ik daar wel naar verlangde.
Vicky heeft me daar enorm bij geholpen, middels een heldere spiegel, goede vragen en nuttige opdrachten.
Ik verheugde me op elke gesprek en elke keer zette ik daarna een stap met veel positieve energie.
Voor mij heeft het geresulteerd in een opleiding die goed bij mij past en in het zien en pakken van de kansen die er zijn."

Marielle Visser<br />
Adviseur Matching Gemeente Den Haag<br />

Marielle Visser
Adviseur Matching Gemeente Den Haag

"Ik heb het kwartaalprogramma van WMYT als een echt feestje ervaren! Gedurende het programma wordt op een prachtige lokatie met een super trainer tijd besteed aan de persoon ‘ik’. Op een lichte en praktische manier word je meegenomen in wie je bent en waar je uiteindelijk naar toe wilt. Niet alleen krijg je meer inzicht in jezelf, hoe je wilt dat jouw toekomst eruitziet, maar ook de handvatten om deze toekomst uiteindelijk werkelijkheid te maken. Dank aan Vicky voor alle mooie inzichten en inspiratie!"

Sabine Schroeder<br />
Zelfstandig mediator Schroeder Mediations

Sabine Schroeder
Zelfstandig mediator Schroeder Mediations

"Toen ik bij Vicky aanklopte was ik zoekende. Ik wist dat ik mijn baan als kandidaat-notaris wilde opgeven en iets wilde gaan doen dat dichterbij mij stond. Maar hoe en wat dan, dat kon ik maar niet helder krijgen.
Door dit coachtraject heb ik echt durven breken met het vertrouwde! Ik ben mijn hart gaan volgen en luister veel meer naar mijn intuïtie nu. Door Vicky kreeg ik enorme energie. Elke keer als ik met haar gesproken had waren de beren die ik zag, verdwenen. Zij liet mij inzien dat ik meer kan dan ik denk en dat hobbels vaak niet zo groot zijn als ze lijken. Door haar manier van doorvragen kreeg ik vaak zelf het antwoord. Heel verhelderend en positief. Dat was precies wat ik nodig had, niet meer in cirkels draaien maar deze juist doorbreken. Met inmiddels een eigen mediationpraktijk en veel meer rust en energie in m’n werk als resultaat! "

Dion Janssen<br />
Sociaal Casemanager Gemeente Den Haag

Dion Janssen
Sociaal Casemanager Gemeente Den Haag

"WMYT is een sterk programma om te onderzoeken wat je belangrijk en leuk vindt, zowel in je werk als daarbuiten. Het helpt ook om echt in beweging te komen. We gingen direct aan de slag en de diepte in. De ruime ervaring en oordeelloze positieve benadering van de trainers heb ik daarbij als absolute meerwaarde ervaren.
Door WMYT zit ik een stuk lekkerder in mijn werk nu en zie ik meer mogelijkheden om sturing te geven aan mijn loopbaan. Zonder WMYT had ik dit - mezelf kennende - zeker op de lange baan geschoven.
Ik heb een duidelijker beeld nu van waar ik in een volgende loopbaanstap heen wil. Daarnaast ben ik ook meer gaan waarderen wat ik nu al heb en doe. Het meest positieve effect voor mij is dat ik niet meer negatief ben en daardoor veel meer kan doen in mijn huidige rol en scherper ben op kansen in plaats van hindernissen."

Vibeke Helder<br />
Radio-presentatrice RTV Noord Holland

Vibeke Helder
Radio-presentatrice RTV Noord Holland

"Ik liep al een tijdje rond met de gedachte om coaching te doen. Ik had het gevoel dat ik vastzat in bepaalde patronen en ik mijn eigen grootste vijand was om me verder te kunnen ontwikkelen. Ik kwam bij Vicky terecht met twee vragen waarvan ik dacht dat het teveel zou zijn voor een coachingstraject. In de intake met Vicky kreeg ik al meteen inzicht en vertrouwen in haar werkwijze, omdat ze me er op wees dat beide vragen met elkaar te maken hadden en dat we aan een oplossing konden gaan werken. Haar terugkoppeling was zeer helder.
Omdat ik zelf nogal de neiging heb om het complete plaatje te willen schetsen, met alle details en verbindingen erbij, was het heel fijn dat Vicky me scherp hield op de kernvragen, maar toch analytisch bleef. Ze ging erg intuïtief te werk en dat vond ik zeer prettig. Niet volgens het boekje de stappen afwerken, maar echt kijken naar wie ze op dat moment voor haar had en wat de belangrijkste behoefte was. En dit dus zonder de hoofdlijnen uit het hoofd te verliezen.
Mijn traject ging veel sneller dan ik van te voren had kunnen dromen. Ik zegde mijn baan op en ging aan de slag met mijn droombaan. Binnen een maand had ik mijn droombaan te pakken. Ik kan het soms nog steeds niet geloven hoe hard het is gegaan. Vicky heeft me de juiste handreikingen gedaan om deze stappen in korte tijd te kunnen zetten."

Filiz Duman<br />
Administratief medewerker<br />

Filiz Duman
Administratief medewerker

"Voordat ik met het WMYT-programma meedeed, werkte ik voornamelijk op de automatische piloot. Ik kreeg geen energie meer uit mijn werk maar had ook niet helder in beeld wat ik dan wél zou willen. Daar liep ik behoorlijk op leeg en ik zat er aardig in vast. Toen het WMYT-programma op mijn pad kwam voelde ik dan ook meteen dat ik dat vol wilde aangrijpen!
Dit programma heeft me enorm geholpen om mijn kwaliteiten en passies waar ik me niet meer van bewust was, weer tevoorschijn te halen. Met dank aan Daan en Vicky heb ik meer helderheid en rust nu en weet veel beter wat ik wil. Ook ben ik een stuk positiever en sterker geworden hierdoor. Ik besef dat ik mijn eigen geluk kan maken en barst weer van de energie.
Naast mijn huidige werk ben ik gave andere projecten gaan oppakken waar ik veel plezier in heb (zoals het mee-organiseren van een groot event). Daarnaast ben ik aan het onderzoeken hoe ik in de toekomst meer met mijn passie voor mode kan gaan doen. Superspannend maar ik weet nu gewoon zeker dat ik daar verder mee wil. En hoe het ook zal uitpakken, ik weet zeker dat ik over 20 jaar nog steeds met een goed gevoel en glimlach op mijn gezicht aan dit programma kan terugdenken. Dit is een van de beste programma’s die ik tot nu toe heb meegemaakt. Mijn dank daarvoor is groot. "

Vidak Konings<br />
Beleidsadviseur

Vidak Konings
Beleidsadviseur

"Wat een inspirerende persoonlijkheid! Op een ontspannen manier zet Vicky mensen echt aan het denken. Met veel plezier heb ik het kwartaalprogramma doorlopen en het heeft me veel inzichten en beweging gebracht."

Deelnemer individueel coachingstraject

Deelnemer individueel coachingstraject

"Daan is heel open en eerlijk, en doortastend ook. Tijdens onze gesprekken raakte ze echt de kern. Daarbij vind ik haar ook lekker nuchter wat het prettig en ook weer licht maakte."

Monique<br />
Communicatie-adviseur

Monique
Communicatie-adviseur

"Al bijna tien jaar ben ik communicatie-adviseur. In de aanloop naar een reorganisatie bij mijn werkgever stelde ik mij de vraag: “maar wat wil ík nu eigenlijk?”. Zo’n reorganisatie kun je over je heen laten komen, maar je kunt ook zelf alvast aftasten wat jouw wensen zijn. Ik merkte dat ik toe was aan iets anders en was erg blij dat ik met het ‘What Makes You Tick kwartaalprogramma mee kon doen!

Het heeft mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in wat ik belangrijk en leuk vind in mijn werk en waar mijn kwaliteiten liggen. Het beeld van wat ik zou willen is daarmee steeds duidelijker geworden. De werkvormen die gebruikt worden zijn erg verfrissend en dwingen je om op een andere manier naar jezelf te kijken. Ik vind ‘What Makes You Tick’ echt een cadeau en ik gun dan ook iedereen die twijfelt aan z’n huidige werkplek om dit programma te volgen."

Leon van Adrichem<br />
Jr Concernadviseur<br />

Leon van Adrichem
Jr Concernadviseur

"Het WMYT-kwartaalprogramma kwam voor mij op een heel goed moment. We zitten midden in een reorganisatie en ik voorzie dat mijn huidige werkzaamheden zullen veranderen of verdwijnen. Ik had daarom behoefte om beter in beeld te krijgen wat ik nog meer kan en wil en hoe ik mijn loopbaan zinvol en met plezier verdere invulling kan geven.
Ik heb het programma als heel positief ervaren! Inspirerend, professioneel en met een hele fijne groep en toplocatie. WMYT heeft mijn focus weer op scherp gezet. Ik weet nu nog beter waar mijn kracht ligt en waar ik echt energie van krijg. Daarnaast heeft het mijn blik verbreed, ik ben op ideeën gekomen waar ik nooit aan zou hebben gedacht. In de reorganisatie kon ik nu heel helder aangeven waar mijn voorkeur naar uitgaat qua rol in de nieuwe organisatie. Daarnaast ben ik ook verder gaan oriënteren welke andere mogelijkheden er nog meer zijn (zoals bijvoorbeeld een functie als trouwambtenaar waar ik nieuwsgierig naar geworden ben). Ik zie de toekomst positief tegemoet en heb alle vertrouwen dat ik de laatste 10 jaar van mijn werkende leven nog met veel plezier zal kunnen doen!"

Caroline Henneman <br />
Associate Director Kantar Vermeer

Caroline Henneman
Associate Director Kantar Vermeer

"Ik heb een individueel coachingstraject bij Vicky gevolgd.
Naar onze ontmoetingen keek ik elke keer uit; door haar doortastendheid maakt zij moeilijke vraagstukken behapbaar en laat ze je ervaren dat antwoorden op de meeste vragen al in jezelf liggen. Je moet er alleen op vertrouwen dat je ze naar boven kan halen. Vicky is geduldig, open en kan geweldig luisteren. Ik vind het heerlijk om zo nu en dan weer even met haar te sparren en zo weer even helderheid te scheppen!"

Julia Machado<br />
HR Consultant Shell<br />

Julia Machado
HR Consultant Shell

"Ik heb bij Lylette een individueel coachingstraject gedaan en dat was heel waardevol. Dankzij Lylette kwamen bewustwording en verandering naadloos samen in de open en eerlijke gesprekken die we hadden. Ik voelde me comfortabel genoeg om te delen, terwijl ze me ook uitdaagde om open te staan voor persoonlijke reflectie en ontwikkeling."

Manja Rosinga<br />
HR adviseur

Manja Rosinga
HR adviseur

"Deelname aan het WMYT-kwartaalprogramma kan ik iedereen aanraden! Toen ik startte, wilde ik graag de focus terug op wat ik op de langere termijn qua werk wil. Om zo echt vanuit mezelf volgende stappen te kunnen zetten (in plaats van mee te bewegen op de stroom). En ik kan zeggen, dat is meer dan gelukt!
Zowel over de inhoud van het programma als over de begeleiding ben ik heel enthousiast. Vooral de combinatie van ontdekken en actie werkte erg goed voor mij. WMYT heeft mij geholpen scherp te zien én voelen wie ik ben en wat ik wil. Ik zit hierdoor met plezier in mijn huidige werk en ben heel bewust en actief bezig met mijn toekomst. Ik ga binnen de Gemeente weer meer doen met mijn passie voor coaching en ben het grafisch faciliteren verder aan het ontdekken. WMYT heeft mijn kompas weer goed gezet en dat geeft een enorme focus! Dit was precies wat ik nodig had."

Ivana Martinovic<br />
Ontwikkeladviseur Gemeente Den Haag<br />

Ivana Martinovic
Ontwikkeladviseur Gemeente Den Haag

"Voor Gemeente Den Haag heeft WMYT een hele waardevolle workshop georganiseerd voor onze
WEP’ers (medewerkers met een werkervaringsplaats). De leervormen waren heel goed afgestemd op de doelgroep, de sfeer was heel positief en er werd daardoor een echte leeromgeving gecreëerd waarin de deelnemers samen hebben kunnen ontdekken, verwonderen en groeien. De workshop heeft veel nieuwe inzichten gebracht waar ieder in de praktijk direct mee aan de slag kan.
De begeleiding door Ruben daarbij was ook heel goed. Hij is een hele vriendelijke trainer die op de juiste momenten de juiste vragen stelt. Hij is scherp en brengt veel positieve energie en enthousiasme mee. Doordat hij zelf ook actief aan de slag is gegaan met de vraag ‘what makes you tick?’, weet hij goed bij de doelgroep aan te sluiten. "

Adriette Hummel<br />
Campus recruiter DNB

Adriette Hummel
Campus recruiter DNB

"Ik was accountant maar merkte al snel dat ik niet in de wieg was gelegd voor dat beroep. Ik ging dus op zoek naar een loopbaancoach en toen ik over Vicky las heb ik – geheel intuïtief – haar een mailtje gestuurd. Vicky heeft mij met haar doortastendheid en talent om ‘tussen de regels door te luisteren’ geholpen om uiteindelijk een stap te maken.
Na 3,5 jaar als accountant bij EY te hebben gewerkt werk ik nu als Campus recruiter bij DNB. Echt een carrièreswitch dus, die ik met dank aan Vicky heb gerealiseerd!"

Deelnemer individueel coachingstraject

Deelnemer individueel coachingstraject

"Wat was het fijn om bij Lylette een coachingstraject te doen. Het voelde heel vertrouwd en ik kon bij haar echt mijn verhaal kwijt. Ook dacht ze goed met me mee, zonder (te) sturend te zijn. "

Renée<br />
In between jobs

Renée
In between jobs

"Met WMYT ga je eens echt goed kijken naar jezelf en je drijfveren, waarden etc. Door het kwartaalkader zet je jezelf in een focus en met hulp/spiegel van de groep en de oefeningen gaat je aandacht vanzelf naar andere zaken en valt je oog op andere/nieuwe dingen dan normaal. Heel mooi vind ik de ruimte die er ontstaat om te reflecteren en dat te delen voor zover je dat wilt. En ook de beliefs van WMYT zoals: ‘Je hoeft het nog niet te weten’ en ‘Het gaat over YOU’ spraken me aan.

Voor mij heeft het programma gewerkt als een houvast en begeleider naar een volgende fase. Dat was ook precies wat ik op dat moment zocht. Ook heeft het me meer rust gegeven en heb ik geleerd dat het ok is om ook kleine stapjes te nemen. Dat je het nog niet hoeft te weten :-).

De opbouw rond de lemniscaat is sterk; daardoor krijgt het allemaal een verband. Je reist als het ware steeds verder en steeds opnieuw en je kunt het op elk punt opnieuw oppakken. Of terugpakken. Omdat je elkaar toch steeds een paar weken niet ziet, is het fijn dat er dan zo'n basis ligt waar je naar terug gaat. Het programma is behoorlijk down-to-earth en de sfeer is open. Iets wat veel mensen aan zal spreken. Ik vond het fijn dat niets wordt opgedrongen of geframed als "de manier", er wordt veel ter inspiratie of lering aangereikt, je kunt ermee doen wat je wilt. Het gaat uit van jou, jouw bereidheid mee te doen, de mate waarin je je openstelt, jouw initiatief, maar zonder oordeel. Het laat eenieder in zijn waarde. Dat vond ik heel fijn."

Laura Verhoeven<br />
Product Owner/Business Analyst KLM<br />

Laura Verhoeven
Product Owner/Business Analyst KLM

"Via een masterclass van Vicky bij mijn werkgever kwam ik met What Makes You Tick in aanraking en hoorde ik over het Kwartaalprogramma. Ik was mezelf aan het verliezen in mijn toenmalige werk en wilde daar verandering in brengen. Dat was voor mij de reden om met het WMYT-kwartaalprogramma mee te doen.
In het begin best spannend om in een groep onbekenden echt zaken over mezelf te gaan delen. Maar door de positieve benadering en kwetsbaarheid van Daan & Vicky voelde het meteen heel veilig in de groep en kreeg ik veel waardevolle feedback van anderen. Ook heb ik genoten van het ‘anderen door hun opdrachten heen helpen’ en zij mij. Het was confronterend, het was soms moeilijk, maar vaak mooi en heel verhelderend. Door de uitdagende opdrachten, thuis en tijdens de workshopdagen ben ik mezelf nog beter gaan leren kennen. Ik heb daardoor bevestiging gekregen voor wat ik stiekum al wist, en so much more!

Ik kijk terug op een mooi verhelderend traject, ik gebruik de ‘lightbulb-moments’ daaruit nog dagelijks en kan beter analyseren waarom iets mij tegenstaat of juist energie geeft. In mijn huidige zoektocht naar een andere baan lees ik vacatures anders, kijk ik of deze baan bij mij mag solliciteren (in plaats van andersom). Ga ik gesprekken omtrent andere functies anders in, niet alleen om mezelf te verkopen, maar om oprecht uit te vogelen of een mooi geschreven vacature bij mij past, echt bij mij past of ik hem dus voel!

Voor iedereen die wil uitzoeken wat je nu wilt qua werk zou ik zeggen doe het kwartaalprogramma van WMYT! Leuke verdiepende opdrachten, prettige sfeer, doordachte feedback en een toplocatie. Zeker geen standaard traject met uitgemolken opdrachten maar echt iets wat je verder brengt!"

Marit Lasschuit<br />
Human Change Specialist

Marit Lasschuit
Human Change Specialist

"Vooropstellend dat Vicky een erg prettig, positief gestemd en energiek persoon is, heeft ze naar mijn inziens de kwaliteiten waarover een goede coach moet beschikken. Vicky haar kracht is om je zelf bewust te laten nadenken over de dingen die 'gewoon' voor je zijn (of door de tijd heen gewoon zijn geworden). Hiermee bedoel ik datgene wat je eigenlijk al lang weet over jezelf maar waar je niet meer voldoende bij stil staat. Die dingen haalt Vicky bij je naar boven.

Vicky weet je middels treffende vragen te laten nadenken over datgene wat je (waarschijnlijk) al tijden met je meedraagt. Zij zorgt ervoor dat je dat opeens heel scherp voor de geest krijgt. Vicky geeft je inzicht in je intrinsieke motivatie en waarden. Samen met Vicky heb ik mijn 'why' gevonden. Ik weet nu exact wat het is dat ik graag doe en wanneer ik in mijn kracht sta. Ik ben in staat om een ander precies uit te leggen wat ik kom brengen. Dat brengt zoveel positiviteit met zich mee en het geeft een enorme energie boost!

Vicky kan goed en snel met je meedenken. Ze zorgt er zo voor dat je je eigen verhaal concreet krijgt. Vooral de inhoudelijke en gedetailleerde dialogen met Vicky (we konden samen heerlijk filosoferen en soms een beetje afdwalen :)) maakten het voor mij persoonlijk erg passend. Het was een enorm natuurlijk proces, ik heb bij Vicky nooit het idee gehad dat ik hard aan het werk was; het ging als vanzelf. Met Vicky heb ik in een enorm tempo vorm kunnen geven aan dat wat mijn hart sneller laat ticken."