WMYT-talk

Op zoek naar een inspirerend, activerend verhaal waarmee je een grote(re) groep mensen in korte tijd op verfrissende en verrassende manier wilt inspireren en triggeren rondom het thema ‘what makes you tick’? Schakel dan Vicky in als (online) spreker voor jouw organisatie of event!

Tijdens een WMYT-talk neemt Vicky Marijnen het publiek mee aan de hand van de boeiende vraag ‘What makes you tick?’. Ze laat hen stilstaan bij deze vraag, reikt inspiratie en handvatten aan hoe je daar je eigen antwoorden op vinden kunt. Hoe je dat kunt verbinden en benutten in de dagelijkse praktijk. En wat de kracht daarvan is.

Met volop inspirerende anekdotes en persoonlijke ervaringen vervlochten in haar verhaal. Altijd met energie en interactief. Niet alleen luisteren dus maar als publiek ook zelf en met elkaar in gesprek en aan de slag. Zodat iedereen meteen letterlijk en figuurlijk in beweging komt.

Vicky prikkelt, kantelt en verrast. Stelt vragen, laat je nadenken en zet je ‘aan’. Blikopeners, food for thought, energie en inspiratie gegarandeerd!

Wil je graag door Vicky een (online) WMYT-talk laten verzorgen voor jouw organisatie of event? Neem vandaag nog contact op en we bespreken samen hoe we dat een rake invulling kunnen geven.

Neem contact op