WMYT-methode

Geloof je dat aandacht geven aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers leidt tot betere resultaten en groei? Dat het investeren in menselijk kapitaal de sleutel is tot gelukkige medewerkers en organisatiesucces? Ga dan in je organisatie met What Makes You Tick aan de slag!

WMYT als fundament

Het geheim van een succesvolle organisatie? In onze ogen is dat altijd te herleiden naar de mensen die er werken; zij maken het verschil! Medewerkers die zich bewust zijn van eigen talenten en motivatie, en vandaaruit met vertrouwen en plezier bijdragen, zullen voor de organisatie het meest van meerwaarde zijn. Dat realiseren is een gezamenlijke ambitie en taak voor organisatie & medewerkers wat ons betreft. En daar dragen wij meer dan graag aan bij!

Wij geloven dat het centraal stellen van ‘what makes you tick’ daarbij cruciaal is. Als mens, als professional, als team en als organisatie. Dit wezenlijke thema levend en leidend maken voor zoveel mogelijk organisaties en mensen is dan ook waar wij vol voor gaan. En waar onze WMYT-methode het fundament voor is.

Onze methode

De WMYT-methode is positief, praktisch en diepgaand tegelijk. Het kantelt perspectieven en biedt handvatten en inspiratie om medewerkers zich bewust te laten worden van ‘what makes them tick’ en om daarmee hun (persoonlijk) leiderschap te verstevigen. En dat niet alleen gericht op inzicht en ontdekken, maar ook op het vertrouwen, toepassen en waarmaken ervan. Zodat het zowel voor de medewerkers als voor de organisatie concrete en duurzame meerwaarde brengt. Want daar houden wij van.

Inzet van WMYT

What Makes You Tick ondersteunt en inspireert organisaties die geloven dat aandacht geven aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers leidt tot betere resultaten en groei. Dat het investeren in menselijk kapitaal de sleutel is tot gelukkige medewerkers en organisatiesucces. En die geloven dat dit een ambitie en taak van organisatie & medewerkers samen is.

Graag dragen wij binnen organisaties bij aan thema’s zoals:

  • Stimuleren van (persoonlijk) leiderschap en eigen regie;
  • Talentontwikkeling en benutten van potentieel van medewerkers;
  • Vergroten van bevlogenheid en werkplezier;
  • Verstevigen van veerkracht van medewerkers bij (organisatie)verandering;
  • Bevorderen van interne mobiliteit en duurzame inzetbaarheid;
  • Positief nieuw perspectief meegeven aan medewerkers die de organisatie moeten verlaten.

Invulling daarvan kan op vele verschillende manieren en op meerdere niveaus (organisatie – team – individu). Waarbij we altijd gaan voor duurzame ontwikkeling en groei. Met de inzet van What Makes You Tick creëer je een ijzersterk fundament voor medewerkers en de organisatie, het geeft een krachtige leidraad voor (persoonlijk) leiderschap waar telkens weer uit geput dan worden en op kan worden voorgebouwd. Wees ‘gewaarschuwd’ dus: WMYT is niet iets wat je eenmalig inzet, maar is een benadering waar je als organisatie en medewerker duurzaam de vruchten van plukt.

Let’s tick!

‘What makes you tick’ als vraag & leidraad levend en leidend maken voor zoveel mogelijk mensen en organisaties is waar wij vol voor gaan. Graag ontdekken we samen hoe we daarmee binnen jouw organisatie van waarde kunnen zijn. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking & let’s tick.

 

Ja, ik wil met WMYT aan de slag