What makes you tick?

Het geheim van een succesvolle organisatie? In onze ogen is dat altijd te herleiden naar de mensen die er werken; zij maken het verschil! Medewerkers die zich bewust zijn van eigen talenten en motivatie, en vandaaruit met vertrouwen en plezier bijdragen, zullen voor de organisatie het meest van meerwaarde zijn.

Dat realiseren is een gezamenlijke ambitie en taak voor organisatie & medewerker wat ons betreft. En daar dragen wij meer dan graag aan bij!

De WMYT-methode

De WMYT-methode

Positief, praktisch en diepgaand

De WMYT-methode is positief, praktisch en diepgaand tegelijk. Het kantelt perspectieven en biedt handvatten en inspiratie om medewerkers zich bewust te laten worden van eigen talenten en motivatie, wat ze kunnen bijdragen en wat ze willen. En dat niet alleen gericht op inzicht en ontdekken, maar óók op het vertrouwen, toepassen en waarmaken daarvan. Zodat het zowel voor de medewerkers als voor de organisatie een duurzame meerwaarde brengt. Want daar houden wij van.

Meer over de methode ›

Aanbod

Aan de slag met What Makes You Tick

Vicky Marijnen

Founder

Vicky Marijnen

“What makes you tick?” Dat is de vraag die Vicky Marijnen al jarenlang fascineert. En waar ze meer dan twaalf jaar geleden haar werk van maakte. Als trainer en coach, als spreker, als schrijver, als ondernemer en bovenal als mens.

Lees verder ›

Blog