Over ons

Onze missie: ‘What makes you tick’ als vraag en leidraad levend en leidend maken voor zoveel mogelijk mensen en organisaties. En daar zetten wij ons met hart & ziel voor in!

Vicky Marijnen

Vicky Marijnen

Oprichter en mede-eigenaar van What Makes You Tick. Startte haar carrière als marketeer bij Unilever en maakte in 2010 de switch naar het ontwikkelen van mensen in plaats van merken. Waarbij de vraag ‘what makes you tick?’ telkens weer boven kwam drijven, als vraag aan zichzelf en als vraag aan anderen. Het liet haar niet meer los en dus besloot ze die vraag centraal te gaan stellen in alles wat ze doet. Als trainer en coach, als spreker, als schrijver, als ondernemer en bovenal als mens. Zo werd in 2015 What Makes You Tick geboren.

Vicky is nieuwsgierig, enthousiast en positief ingesteld. Door haar inlevingsvermogen en natuurlijke aanleg om tussen de regels door te luisteren legt ze vaak snel de vinger op de ‘zere plek’ en weet ze rode draden haarfijn te destilleren. Met warmte en doortastendheid komt ze doeltreffend tot de kern. Een motivator pur sang bovendien die je uitdaagt om zaken eens op een andere manier te bekijken. Én om praktisch aan de slag te gaan en daadwerkelijk te realiseren wat je voor ogen hebt. Of dat nou om een individu gaat, een team of om een hele organisatie. Altijd vanuit haar levensmotto “verras jezelf!”.

Vicky Marijnen

Erwin van de Vis

Mede-eigenaar van What Makes You Tick. Ondernemend, enthousiast en met een grote passie voor het benutten van ieders eigen talent. Van origine bedrijfskundig en technisch opgeleid en daarbij altijd een grote nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt. Door zijn rijke ervaring in diverse rollen, van sales en teamleiderschap tot directie, is hij een sterke sparringpartner voor zowel management als individu. ‘What makes you tick?’ als vraag en mindset verder aanwakkeren en inbedden binnen organisaties, dat is waar hij vol voor gaat.

Erwin straalt rust uit en is energiek tegelijk. Zoekt altijd de verbinding en ziet in ieder mens talent. Focust graag op het positieve en durft buiten de gebaande paden te gaan. Hij weet waar hij voor staat en waar hij voor gaat, waarbij zijn eigen kompas voor hem steeds leidend is in de keuzes die hij maakt. En dat is waar hij anderen ook vol toe aanmoedigt om te doen. Zoals hij het zelf altijd zo mooi zegt: “Wees jezelf, anderen zijn er al genoeg!” (en dat dan met een grote glimlach op zijn gezicht :-).

Vicky Marijnen

Ruben Wesdorp

Ervaringsdeskundige Ticker die WMYT van binnen en van buiten kent. Studeerde Pedagogische Wetenschappen en werkte daarna 15 jaar in verschillende (leidinggevende) functies binnen de overheid op gebied van Sport & Bewegen. En ook privé is hij ook super sportief. Weer of geen weer: Ruben komt op de fiets!
Hij gaat graag avonturen aan en als hij eenmaal z’n zinnen ergens op heeft gezet, dan weet je bij Ruben dat hij het waarmaakt ook. Zo fietste hij in 4 maanden tijd bijna 7.000 km door Nieuw Zeeland om geld op te halen voor een scholenproject in Oeganda en leefde hij 4 dagen in de wildernis van Zweden met niks anders aan bagage dan zichzelf en een kleine tarp. We bedoelen maar. Binnen What Makes You Tick is hij actief als trainer en coach, en waar mogelijk gaat hij daarvoor ook graag met je naar buiten.

Ruben is nuchter, opgewekt en scherp. Doorziet in no time waar het écht over gaat en zal dat altijd eerlijk met je delen. Met een prettige mix van directheid en compassie, waardoor het je altijd verder brengt. Vol humor en nieuwsgierigheid bovendien en met een open vizier. Zijn favoriete quote: “Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving” (Einstein).

Vicky Marijnen

Simone van der Neut

Enthousiaste Ticker met een scherpe blik en een creatief brein. Mede dankzij haar achtergrond in de wereld van facility management heeft ze de gave om iedereen zich meteen op z’n gemak te laten voelen. Een verbinder pur sang die rust en ruimte creëert voor groei en die je motiveert om te realiseren wat jij wilt.
Zelf weet ze ook behoorlijk van aanpakken. Als ze ergens in gelooft, dan gáát ze er ook voor! Zo ontwikkelde ze meerdere nieuwe concepten voor eerdere werkgevers, zette ze naast haar werk succesvol een eigen stichting op en is ze nu vol als trainer en coach aan de slag binnen What Makes You Tick.

Simone is toegankelijk, motiverend en doelgericht. Met haar open blik en oog voor detail weet ze inzichtelijk te maken wat je zelf misschien nog niet zag. Waardoor beweging ontstaat en je verder komt. Als individu of als team. Dit alles met een flinke portie energie, lef en daadkracht die behoorlijk aanstekelijk werkt. Niet voor niks is haar lijfspreuk dan ook: “Believe & go for it!”.