WMYT-methode

Wil jij ontdekken je van ‘aan’ gaat? Wat je in je hebt en echt wilt? Wat voor werk er goed bij je past? En dat benutten als leidraad bij keuzes die je maakt? Ga dan met What Makes You Tick aan de slag!

Ontdek what makes you tick!

Weten wat je wilt. Wat voor werk er goed bij je past. En dan ook nog het lef hebben om daar vol voor te gaan… Klinkt goed hè? Helaas blijkt dat voor velen helemaal niet zo helder en vanzelfsprekend te zijn als ze zouden willen… Terwijl inzicht daarin je zoveel richting, houvast en vertrouwen geeft. Zowel om in je huidige baan je werkplezier en effectiviteit te maximaliseren als wanneer je toe bent aan het zetten van een volgende loopbaanstap. Zodat je werk doet wat jou op het lijf geschreven is en je je leven kunt leven op een manier die helemaal bij je past.

Waarom WMYT

De grote vraag is alleen: hóé doe je dat dan? Want zeg nou zelf, dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan…. Vaak wordt het al snel zwaar en onbehapbaar. Zakt de moed je in de schoenen als je probeert je eigen antwoorden te vinden op die (te) grote vragen als ‘wat wil ik?’ en ‘hoe kan ik doen wat bij me past?’. En juist dat was voor ons reden om dat verder te gaan onderzoeken. Omdat wij denken – en inmiddels weten – dat het ook anders kan! Dat die grote vragen als ‘wat wil ik?’ en ‘hoe kan ik doen wat bij me past?’ wel degelijk goed behapbaar te maken zijn en sterker nog, dat het zelfs leuk en uitdagend kan zijn om te gaan ontdekken waar jij van ‘aan’ gaat, what makes you tick! En wat een enorme energie er vrijkomt als je dat echt centraal gaat zetten in de keuzes die je maakt. En niet een keer maar je leven lang. Dat is waar wij onze volle bijdrage aan willen leveren en vanwaaruit What Makes You Tick is ontstaan. Omdat we geloven dat de wereld nou eenmaal een stukje mooier en beter wordt als iedereen doet wat echt bij ‘m hoort. En dat is waar wij graag onze steen aan bijdragen.

Wat is WMYT

De WMYT-methode is positief, praktisch en diepgaand tegelijk. Het kantelt je perspectief en biedt je handvatten en inspiratie om te ontdekken wie je bent en wat je echt wilt (oftewel: what makes you tick). Én het helpt je daar concreet vorm aan te geven en het lef te vinden om daadwerkelijk waar te maken wat jij wilt.

Zo krijg je een ijzersterk eigen fundament en heb je een krachtige leidraad waar je telkens weer op kunt teruggrijpen als je een nieuwe keuze te maken hebt in je werk en leven. Wees ‘gewaarschuwd’ dus: WMYT is niet iets wat eenmalig werkt als je op een kruispunt staat maar is een benadering waar je je hele leven lang de vruchten van plukt!

Ingewikkeld?

Dat hoeft dus helemaal niet. Sterker nog, je zult ontdekken dat het zelfs heel leuk kan zijn! Ga je mee op ontdekkingstocht?

 

Ja, ik wil met WMYT aan de slag