Reviews

Anne Deiman

Redacteur omroep MAX

"In het coachingstraject dat ik deed was Lylette mijn coach. Lylette is een enthousiast, motiverend, warm persoon en luistert geïnteresseerd naar jouw verhaal. Ik heb het traject als heel fijn en waardevol ervaren; ik voelde me helemaal op mijn gemak bij haar. De uitdagende, maar ook leuke opdrachten waren helder en passend bij mijn doelen waardoor ik nu zelfverzekerder in mijn schoenen sta. Dankjewel dus Lylette!"

Caroline Henneman

Associate Director Kantar Vermeer

"Ik heb een individueel coachingstraject bij Vicky gevolgd.
Naar onze ontmoetingen keek ik elke keer uit; door haar doortastendheid maakt zij moeilijke vraagstukken behapbaar en laat ze je ervaren dat antwoorden op de meeste vragen al in jezelf liggen. Je moet er alleen op vertrouwen dat je ze naar boven kan halen. Vicky is geduldig, open en kan geweldig luisteren. Ik vind het heerlijk om zo nu en dan weer even met haar te sparren en zo weer even helderheid te scheppen!"

Deelnemer individueel coachingstraject

"Onlangs heb ik bij Lylette een coachingstraject gedaan en wat was het fijn om dat met haar te doen! Het voelde heel vertrouwd en ik kon bij haar echt mijn verhaal kwijt. Ook dacht ze goed met me mee, zonder (te) sturend te zijn. Ik heb er echt veel uitgehaald."

Deelnemer WMYT-kwartaalprogramma

"Tijdens het Kwartaalprogramma waar ik aan deelgenomen heb was Ruben onze facilitator. Hij heeft het vermogen om door de oppervlakte heen te prikken en dat op een fijne manier aan je te spiegelen. Dat heeft mij veel inzichten gebracht waar ik weer mee verder kan."

Dion Janssen

Sociaal Casemanager Gemeente Den Haag

"WMYT is een sterk programma om te onderzoeken wat je belangrijk en leuk vindt, zowel in je werk als daarbuiten. Het helpt ook om echt in beweging te komen. We gingen direct aan de slag en de diepte in. De ruime ervaring en oordeelloze positieve benadering van de trainers heb ik daarbij als absolute meerwaarde ervaren.
Door WMYT zit ik een stuk lekkerder in mijn werk nu en zie ik meer mogelijkheden om sturing te geven aan mijn loopbaan. Zonder WMYT had ik dit - mezelf kennende - zeker op de lange baan geschoven.
Ik heb een duidelijker beeld nu van waar ik in een volgende loopbaanstap heen wil. Daarnaast ben ik ook meer gaan waarderen wat ik nu al heb en doe. Het meest positieve effect voor mij is dat ik niet meer negatief ben en daardoor veel meer kan doen in mijn huidige rol en scherper ben op kansen in plaats van hindernissen."

Filiz Duman

Administratief medewerker

"Voordat ik met het WMYT-programma meedeed, werkte ik voornamelijk op de automatische piloot. Ik kreeg geen energie meer uit mijn werk maar had ook niet helder in beeld wat ik dan wél zou willen. Daar liep ik behoorlijk op leeg en ik zat er aardig in vast. Toen het WMYT-programma op mijn pad kwam voelde ik dan ook meteen dat ik dat vol wilde aangrijpen!
Dit programma heeft me enorm geholpen om mijn kwaliteiten en passies waar ik me niet meer van bewust was, weer tevoorschijn te halen. Met dank aan Daan en Vicky heb ik meer helderheid en rust nu en weet veel beter wat ik wil. Ook ben ik een stuk positiever en sterker geworden hierdoor. Ik besef dat ik mijn eigen geluk kan maken en barst weer van de energie.
Naast mijn huidige werk ben ik gave andere projecten gaan oppakken waar ik veel plezier in heb (zoals het mee-organiseren van een groot event). Daarnaast ben ik aan het onderzoeken hoe ik in de toekomst meer met mijn passie voor mode kan gaan doen. Superspannend maar ik weet nu gewoon zeker dat ik daar verder mee wil. En hoe het ook zal uitpakken, ik weet zeker dat ik over 20 jaar nog steeds met een goed gevoel en glimlach op mijn gezicht aan dit programma kan terugdenken. Dit is een van de beste programma’s die ik tot nu toe heb meegemaakt. Mijn dank daarvoor is groot. "

Julia Machado

HR Consultant Shell

"Ik heb bij Lylette een individueel coachingstraject gedaan en dat was heel waardevol. Dankzij Lylette kwamen bewustwording en verandering naadloos samen in de open en eerlijke gesprekken die we hadden. Ik voelde me comfortabel genoeg om te delen, terwijl ze me ook uitdaagde om open te staan voor persoonlijke reflectie en ontwikkeling."

Manja Rosinga

HR adviseur

"Deelname aan het WMYT-kwartaalprogramma kan ik iedereen aanraden! Toen ik startte, wilde ik graag de focus terug op wat ik op de langere termijn qua werk wil. Om zo echt vanuit mezelf volgende stappen te kunnen zetten (in plaats van mee te bewegen op de stroom). En ik kan zeggen, dat is meer dan gelukt!
Zowel qua inhoud als qua begeleiding ben ik heel enthousiast. Vooral de combinatie van ontdekken en actie werkte erg goed voor mij. WMYT heeft mij geholpen scherp te zien én voelen wie ik ben en wat ik wil. Ik zit hierdoor met plezier in mijn werk en ben heel bewust en actief bezig met mijn toekomst. WMYT heeft mijn kompas weer goed gezet en dat geeft een enorme focus! Dit was precies wat ik nodig had."

Marielle Visser

Adviseur Matching Gemeente Den Haag

"Ik heb het kwartaalprogramma van WMYT als een echt feestje ervaren! Gedurende het programma wordt op een prachtige lokatie met een super trainer tijd besteed aan de persoon ‘ik’. Op een lichte en praktische manier word je meegenomen in wie je bent en waar je uiteindelijk naar toe wilt. Niet alleen krijg je meer inzicht in jezelf, hoe je wilt dat jouw toekomst eruitziet, maar ook de handvatten om deze toekomst uiteindelijk werkelijkheid te maken. Dank voor alle mooie inzichten en inspiratie!"

Monique

Communicatie-adviseur

"Al bijna tien jaar ben ik communicatie-adviseur. In de aanloop naar een reorganisatie bij mijn werkgever stelde ik mij de vraag: “maar wat wil ík nu eigenlijk?”. Zo’n reorganisatie kun je over je heen laten komen, maar je kunt ook zelf alvast aftasten wat jouw wensen zijn. Ik merkte dat ik toe was aan iets anders en was erg blij dat ik met het ‘What Makes You Tick kwartaalprogramma mee kon doen!

Het heeft mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in wat ik belangrijk en leuk vind in mijn werk en waar mijn kwaliteiten liggen. Het beeld van wat ik zou willen is daarmee steeds duidelijker geworden. De werkvormen die gebruikt worden zijn erg verfrissend en dwingen je om op een andere manier naar jezelf te kijken. Ik vind ‘What Makes You Tick’ echt een cadeau en ik gun dan ook iedereen die twijfelt aan z’n huidige werkplek om dit programma te volgen."

Rachel Verstraeten

Student Universiteit Tilburg

"'The journey is mine' was het thema van het Februaricongres op Tilburg University waar Vicky Marijnen een van de sprekers was. Een thema dat naadloos aansloot op haar verhaal. Vicky’s openhartigheid, puurheid en vastberadenheid om haar eigen keuzes te maken en te kiezen voor wat bij haar past, hebben mij enorm geïnspireerd om ook mijn eigen keuzes te maken en te doen waar ik gelukkig van word. Haar speech en haar quote “Courage is the willingness to be afraid and act anyway”, is maanden later nog steeds mijn inspiratiebron waar ik dagelijks veel energie uit put.

Vicky’s openhartigheid, puurheid en vastberadenheid om te kiezen voor wat bij haar past, hebben mij enorm geïnspireerd om ook mijn eigen keuzes te maken en te doen waar ik gelukkig van word."

Renée

In between jobs

"Met WMYT ga je eens echt goed kijken naar jezelf en je drijfveren, waarden etc. Door het kwartaalkader zet je jezelf in een focus en met hulp/spiegel van de groep en de oefeningen gaat je aandacht vanzelf naar andere zaken en valt je oog op andere/nieuwe dingen dan normaal. Heel mooi vind ik de ruimte die er ontstaat om te reflecteren en dat te delen voor zover je dat wilt. En ook de beliefs van WMYT zoals: ‘Je hoeft het nog niet te weten’ en ‘Het gaat over YOU’ spraken me aan.

Voor mij heeft het programma gewerkt als een houvast en begeleider naar een volgende fase. Dat was ook precies wat ik op dat moment zocht. Ook heeft het me meer rust gegeven en heb ik geleerd dat het ok is om ook kleine stapjes te nemen. Dat je het nog niet hoeft te weten :-).

De opbouw rond de lemniscaat is sterk; daardoor krijgt het allemaal een verband. Je reist als het ware steeds verder en steeds opnieuw en je kunt het op elk punt opnieuw oppakken. Of terugpakken. Omdat je elkaar toch steeds een paar weken niet ziet, is het fijn dat er dan zo'n basis ligt waar je naar terug gaat. Het programma is behoorlijk down-to-earth en de sfeer is open. Iets wat veel mensen aan zal spreken. Ik vond het fijn dat niets wordt opgedrongen of geframed als "de manier", er wordt veel ter inspiratie of lering aangereikt, je kunt ermee doen wat je wilt. Het gaat uit van jou, jouw bereidheid mee te doen, de mate waarin je je openstelt, jouw initiatief, maar zonder oordeel. Het laat eenieder in zijn waarde. Dat vond ik heel fijn."

Sabine Schroeder

Zelfstandig mediator Schroeder Mediations

"Toen ik bij Vicky aanklopte was ik zoekende. Ik wist dat ik mijn baan als kandidaat-notaris wilde opgeven en iets wilde gaan doen dat dichterbij mij stond. Maar hoe en wat dan, dat kon ik maar niet helder krijgen.
Door dit coachtraject heb ik echt durven breken met het vertrouwde! Ik ben mijn hart gaan volgen en luister veel meer naar mijn intuïtie nu. Door Vicky kreeg ik enorme energie. Elke keer als ik met haar gesproken had waren de beren die ik zag, verdwenen. Zij liet mij inzien dat ik meer kan dan ik denk en dat hobbels vaak niet zo groot zijn als ze lijken. Door haar manier van doorvragen kreeg ik vaak zelf het antwoord. Heel verhelderend en positief. Dat was precies wat ik nodig had, niet meer in cirkels draaien maar deze juist doorbreken. Met inmiddels een eigen mediationpraktijk en veel meer rust en energie in m’n werk als resultaat! "

Sanne Boekhoff

Programma Manager Manpower Group

"Door de WMYT-powerdag heb ik meer helderheid gekregen in de dingen die voor mij belangrijk zijn in het zoeken naar een nieuwe baan. Het helpt mij om bewust keuzes te maken, zowel in mijn werk als privé. Kortom een waardevolle dag die ik aan iedereen kan aanraden!

Erwin is een betrokken en toegankelijke coach. Hij creëert door zijn eigen openheid een fijne, vertrouwelijke sfeer.
Samen hebben we de rode draad uit mijn waarden, energiegevers en kwaliteiten gehaald. Erwin wist er door zijn positieve benadering voor te zorgen dat ik met veel energie, enthousiasme en zelfvertrouwen de dag afrondde."

Vibeke Helder

Radio-presentatrice RTV Noord Holland

"Ik liep al een tijdje rond met de gedachte om coaching te doen. Ik had het gevoel dat ik vastzat in bepaalde patronen en ik mijn eigen grootste vijand was om me verder te kunnen ontwikkelen. Ik kwam bij Vicky terecht met twee vragen waarvan ik dacht dat het teveel zou zijn voor een coachingstraject. In de intake met Vicky kreeg ik al meteen inzicht en vertrouwen in haar werkwijze, omdat ze me er op wees dat beide vragen met elkaar te maken hadden en dat we aan een oplossing konden gaan werken. Haar terugkoppeling was zeer helder.
Omdat ik zelf nogal de neiging heb om het complete plaatje te willen schetsen, met alle details en verbindingen erbij, was het heel fijn dat Vicky me scherp hield op de kernvragen, maar toch analytisch bleef. Ze ging erg intuïtief te werk en dat vond ik zeer prettig. Niet volgens het boekje de stappen afwerken, maar echt kijken naar wie ze op dat moment voor haar had en wat de belangrijkste behoefte was. En dit dus zonder de hoofdlijnen uit het hoofd te verliezen.
Mijn traject ging veel sneller dan ik van te voren had kunnen dromen. Ik zegde mijn baan op en ging aan de slag met mijn droombaan. Binnen een maand had ik mijn droombaan te pakken. Ik kan het soms nog steeds niet geloven hoe hard het is gegaan. Vicky heeft me de juiste handreikingen gedaan om deze stappen in korte tijd te kunnen zetten."

Lesley Olsem

Teammanager KPN CS Pro

"Door de Powerdag heb ik een goede start kunnen maken als leidinggevende. Met zelfvertrouwen en een duidelijk (zelf)inzicht en een goed kompas voor leider die ik wil zijn.

Ik ervaar de coaching van Erwin als zeer prettig, zijn manier van doen en de bak aan ervaring die hij meeneemt in zijn gesprekken. Het positieve was dat we ook veel raakvlakken hadden. Herkenbare situaties vanuit zijn werkervaring maar ook met name zijn open houding. De laid-back houding maar toch on the edge de vragen stellen. Zeer open als persoon, warm, begripvol en energiek."

-->