Reviews

Wendy Kakebeeke

Directeur Young Impact

"Young Impact heeft een enorme groei doorgemaakt de afgelopen twee jaar, zowel in impact, aantal jongeren dat in actie komt, alsmede ook in de organisatie. Ondanks de heftige periode waarin de wereld op slot zat groeide het team, de verantwoordelijkheden en veranderde de structuur.
WMYT heeft een enorme bijdrage geleverd om na zo een lange digitale periode elkaar écht te leren kennen, te starten bij de teamleden zelf. Door de flexibele structuur kon worden ingegaan op urgente uitdagingen en kon ieder teamlid op zijn eigen manier zelf een stap zetten. Voor hen persoonlijk, waarvan gaat hun hart echt sneller kloppen, dan wel in de samenwerking binnen het team. En zeker in de vertaling naar hun rol als teamleider. Hierdoor kwam er een betere balans en uiteindelijk heeft dit WMYT er ook aan bijgedragen dat sommige rollen zijn aangepast zodat deze beter bij de mens pasten.

Het hele traject is begeleid door Erwin, alle sessies en sparringsmomenten hebben we met hem gedaan. Erwin is een fijn mens, enorm open en hij heeft met zijn mooie combinatie tussen mens en business gelijk het vertrouwen van iedereen binnen de organisatie opgebouwd waardoor er echt tot de kern gekomen kon worden."

Ivana Martinovic

Ontwikkeladviseur Gemeente Den Haag

"Voor Gemeente Den Haag heeft WMYT een hele waardevolle workshop georganiseerd voor onze
WEP’ers (medewerkers met een werkervaringsplaats). De leervormen waren heel goed afgestemd op de doelgroep, de sfeer was heel positief en er werd daardoor een echte leeromgeving gecreëerd waarin de deelnemers samen hebben kunnen ontdekken, verwonderen en groeien. De workshop heeft veel nieuwe inzichten gebracht waar ieder in de praktijk direct mee aan de slag kan.
De begeleiding door Ruben daarbij was ook heel goed. Hij is een hele vriendelijke trainer die op de juiste momenten de juiste vragen stelt. Hij is scherp en brengt veel positieve energie en enthousiasme mee. Doordat hij zelf ook actief aan de slag is gegaan met de vraag ‘what makes you tick?’, weet hij goed bij de doelgroep aan te sluiten. "

Fleur Osté

Management trainee Unilever

"Ik ben ontzettend enthousiast over WMYT! Zo goed dat we dit als onderdeel van het traineeship bij Unilever mogen doen. Op een hele fijne manier kwam ik tijdens de WMYT-workshop langzaam steeds meer over mezelf te weten. En dat in een setting en vorm die heel relaxed was.
Dankzij WMYT heb ik een makkelijk en bruikbaar handvat nu om steeds weer na te denken over wat ik zelf wil, en ook over wat ik zoek in anderen en in mijn omgeving. Dat geeft me veel vertrouwen en richting (en daarmee ook rust). Ik raad het daarom dan ook iedereen aan om met WMYT aan de slag te gaan."

Rachel Verstraeten

Student Universiteit Tilburg

"'The journey is mine' was het thema van het Februaricongres op Tilburg University waar Vicky Marijnen een van de sprekers was. Een thema dat naadloos aansloot op haar verhaal. Vicky’s openhartigheid, puurheid en vastberadenheid om haar eigen keuzes te maken en te kiezen voor wat bij haar past, hebben mij enorm geïnspireerd om ook mijn eigen keuzes te maken en te doen waar ik gelukkig van word. Haar speech en haar quote “Courage is the willingness to be afraid and act anyway”, is maanden later nog steeds mijn inspiratiebron waar ik dagelijks veel energie uit put.

Vicky’s openhartigheid, puurheid en vastberadenheid om te kiezen voor wat bij haar past, hebben mij enorm geïnspireerd om ook mijn eigen keuzes te maken en te doen waar ik gelukkig van word."

Lesley Olsem

Teammanager KPN CS Pro

"De WMYT-powerdag heeft mij handvatten gegeven, hoe ik mijn talenten kan gebruiken en het beste kan inzetten. Waar mijn kracht ligt en de dag heeft mij bevestiging heeft gegeven dat ik op de juiste (bij mij passende) manier dingen aanvlieg. Ook hoef ik voor mezelf niet meer die extra bevestiging te krijgen als ik complimenten krijg. Vaak wilde ik dan nog het er uitvoerig over hebben, nu is dat niet meer nodig."

Rémon Kok

Coördinator Servicecentrum bij ArrangeGroup

"Bij de trainingen die Simone voor ons verzorgde is ze zeer doeltreffend in haar aanpak. Zowel door haar voorbereiding op een training, de gebruikte werkvormen tijdens een training en het klimaat wat zij met de deelnemers neerzet, maakt dat je als deelnemer op de juiste manier echt ‘aan' gaat. Hiermee haalt Simone op een natuurlijke manier input naar boven die als basis dient voor nieuwe inzichten en waarbij ze het lerend vermogen bij deelnemers aanspreekt."

Monique

Communicatie-adviseur

"Al bijna tien jaar ben ik communicatie-adviseur. In de aanloop naar een reorganisatie bij mijn werkgever stelde ik mij de vraag: “maar wat wil ík nu eigenlijk?”. Zo’n reorganisatie kun je over je heen laten komen, maar je kunt ook zelf alvast aftasten wat jouw wensen zijn. Ik merkte dat ik toe was aan iets anders en was erg blij dat ik met het ‘What Makes You Tick kwartaalprogramma mee kon doen!

Het heeft mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in wat ik belangrijk en leuk vind in mijn werk en waar mijn kwaliteiten liggen. Het beeld van wat ik zou willen is daarmee steeds duidelijker geworden. De werkvormen die gebruikt worden zijn erg verfrissend en dwingen je om op een andere manier naar jezelf te kijken. Ik vind ‘What Makes You Tick’ echt een cadeau en ik gun dan ook iedereen die twijfelt aan z’n huidige werkplek om dit programma te volgen."

Manja Rosinga

HR adviseur

"Deelname aan het WMYT-kwartaalprogramma kan ik iedereen aanraden! Toen ik startte, wilde ik graag de focus terug op wat ik op de langere termijn qua werk wil. Om zo echt vanuit mezelf volgende stappen te kunnen zetten (in plaats van mee te bewegen op de stroom). En ik kan zeggen, dat is meer dan gelukt!
Zowel qua inhoud als qua begeleiding ben ik heel enthousiast. Vooral de combinatie van ontdekken en actie werkte erg goed voor mij. WMYT heeft mij geholpen scherp te zien én voelen wie ik ben en wat ik wil. Ik zit hierdoor met plezier in mijn werk en ben heel bewust en actief bezig met mijn toekomst. WMYT heeft mijn kompas weer goed gezet en dat geeft een enorme focus! Dit was precies wat ik nodig had."

-->