WMYT binnen organisaties

Geïnspireerd door de What Makes You Tick methode? Wil je daar binnen jouw organisatie of team verder mee aan de slag? De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact op en we maken samen een krachtig programma op maat.

Er zijn legio mogelijkheden om What Makes You Tick in te zetten binnen je organisatie. Om een indruk te geven daarvan, hieronder een aantal voorbeelden van manieren waarop wij bij huidige klanten reeds succesvol worden ingezet:

 • WMYT-inspiratieworkshop
  Om medewerkers binnen een organisatie of afdeling positief te prikkelen en aan de slag te laten gaan met die mooie en wezenlijke vraag ‘what makes you tick?’. Als energieke trigger en bewustwording op dit thema en om dialoog daarover te stimuleren. Deelnemers maken kennis met de filosofie en aanpak van What Makes You Tick en ontdekken wat de kracht is van het handelen vanuit je ‘tick’. De workshop wordt toegespitst op thema’s en behoeften die binnen jouw organisatie of afdeling spelen en is onder meer krachtig in te zetten als aanzet binnen een groter (ontwikkel)traject.
 • WMYT-programma in het kader van duurzame inzetbaarheid
  Om medewerkers te stimuleren om eigen regie te pakken binnen hun loopbaan. Door handvatten en inspiratie te bieden waarmee medewerkers hun eigen kompas scherp kunnen krijgen én vandaaruit in beweging durven komen. Ter optimalisatie van effectiviteit en werkplezier binnen een huidige rol en/of in geval een volgende loopbaanstap gewenst of nodig is.
 • WMYT-teamtraject
  De inzet van WMYT voor teams kan met verschillende insteken: wanneer de gewenste focus ligt op ontwikkeling van individuen binnen het team en de cohesie daartussen, dan werkt WMYT als krachtig middel om de teamleden in hun zelfinzicht te laten groeien, om onderling elkaar beter te leren kennen en waarderen en om de onderlinge verbinding en dialoog daarover verder te versterken.
  Is er behoefte aan meer richting en inspiratie op teamniveau, dan wordt de vraag ‘What makes us tick?’ centraal gesteld. Om daarmee met elkaar helder in beeld te krijgen waar het team als geheel voor staat en voor gaat. Hierbij kan desgewenst ook een actieve koppeling worden gemaakt naar doelen en strategie, waarbij we het team uitdagen en helpen om het aanwezige potentieel in het team maximaal te gaan benutten en zo gestelde targets te realiseren.
 • WMYT binnen traineeship programma
  Om young potentials al vroeg in hun loopbaan een stevig fundament mee te geven waarin ze helder krijgen ‘what makes them tick’ en hen te stimuleren dat actief en ongoing te benutten als kompas binnen hun werk en loopbaan. Zodat ze echt werken vanuit hun eigen kracht en daarmee maximaal hun unieke potentieel inzetten binnen de organisatie.
 • WMYT-leiderschapsprogramma
  Om de (team)leiders binnen je organisatie authentiek te laten leiden vanuit zichzelf. Leidinggeven op een manier die ervoor zorgt dat ze hun eigen werk en dat van hun teamleden effectiever, leuker en passender wordt. Geen aangeleerde methodes, of theorieën uit managementboeken, maar op basis van hun eigen fundament maximaal en duurzaam bijdragen aan eigen werkplezier, aan het werkplezier van het team en daarmee aan de organisatie doelstellingen. Dit programma bieden we ook aan op basis van open inschrijving. Meer info daarover vind je hier.

Nieuwsgierig naar What Makes You Tick en wil je ontdekken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op voor een inspirerende sparsessie over de mogelijkheden!

Neem contact op