WMYT-coachingstraject

Wil je graag een-op-een en uitgebreid aan de slag met de WMYT-aanpak? Helemaal toegespitst op jouw specifieke situatie en behoefte? Met volop individuele aandacht, verdieping en inspiratie speciaal voor jou? Dan is dit het traject dat perfect bij jou past!

In het kort

Wil je ontdekken waar jij van ‘aan’ gaat, meer zicht krijgen op wat je kunt en wat je wilt? En dat leren benutten als krachtige leidraad binnen je werk en leven? In een individueel WMYT-coachingstraject is dat waar je uitgebreid en op maat mee aan de slag zult gaan!

Je ontdekt wat voor jou belangrijk is, wat je in huis hebt aan kwaliteiten, waar je energie van krijgt, wat je drijft en wat rode draden daarin zijn (oftewel, samengevat: ‘what makes you tick’). Je leert dat te benutten als fundament en richtinggever in je werk en leven en maakt een vertaling naar hoe dat concreet vorm kan krijgen (binnen je huidige werk dan wel in het licht van een volgende loopbaanstap). Én je komt daadwerkelijk in beweging om datgene waar te maken wat jij wilt.

Voor wie

Een individueel WMYT-coachingstraject is voor iedereen die graag een-op-een actief en uitgebreid met bovenstaande aan de slag wil gaan. Om verdiept inzicht te krijgen in zichzelf en dit te benutten voor vergroting van eigen werkplezier en effectiviteit (hetzij binnen je huidige werk dan wel wanneer je toe bent aan een volgende loopbaanstap).

Opzet

Een individueel WMYT-coachingstraject start met een telefonische intake waarin we kort jouw situatie, coachingsdoelen en -wensen belichten en bekijken welke WMYT-coach het beste bij je past. Op basis daarvan ontvang je een coachingsvoorstel op maat en daarna maak je samen met jouw WMYT-coach een afspraak voor een eerste gesprek.

Tijdens het coachingstraject gaan jullie aan de slag en werken jullie stap voor stap toe naar het resultaat dat jij voor ogen hebt. De gesprekken zijn een mix van praten en concreet aan de slag, van ervaren en reflecteren, van denken en doen. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Naast de coachingsgesprekken, die als basis dienen van het traject, wordt ter extra verrijking veelal een extern verdiepingselement verweven binnen het traject. Dit is een een-op-een workshop met een collega of andere professional uit ons netwerk die zijn/haar expertise en passie heeft op een specifiek vlak zoals bv sport, muziek, systeem-opstellingen, theater, netwerken, ondernemerschap etc.

Als derde component kunnen er een aantal korte coach- en reflectiemomenten opgenomen worden binnen het traject. Die worden gebruikt om ook tussen de gesprekken door extra impulsen en ondersteuning te bieden en daarmee jouw ontwikkelproces te maximaliseren.

Exacte invulling van een individueel WMYT-coachingstraject is altijd maatwerk en bespreken we in overleg met jou.

Wat het je oplevert

  • Verdiept inzicht in eigen kwaliteiten, waarden, energiegevers, drijfveren en rode draden daarin;
  • Een aangescherpt ‘intern kompas’ als richtinggever en fundament om bewust en met vertrouwen je richting te bepalen en keuzes te maken in je werk en leven;
  • Helder in beeld hoe dat in de praktijk vorm kan krijgen (binnen je huidige werk danwel geformuleerd als volgende loopbaanstap);
  • Inzicht in factoren die je belemmeren om in beweging te komen en in boosters die je juist wél helpen daarbij;
  • Een concreet actieplan om stappen te zetten in de richting die jij wilt;
  • Extra lef en vertrouwen om daadwerkelijk daarvoor te gaan;
  • En heb je je eerste waarmaakstappen daarin gezet!

Wanneer & waar

Het starten van een individueel WMYT-coachingstraject kan in principe op elk gewenst moment. Je bent voor de gesprekken van harte welkom op het kantoor van jouw WMYT-coach, of desgewenst kunnen de gesprekken in overleg ook online plaatsvinden.

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag een individueel WMYT-coachingstraject gaan doen? Neem dan vandaag nog contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

Neem contact op

 

Aanbod