WMYT-kwartaalprogramma

Kriebelt het om aan de slag te gaan met 'what makes you tick'? Zin om daar samen met een groep van enthousiaste mensen zoals jij vol in te duiken, zelf en samen te ontdekken 'what makes you tick' én daar vorm aan te geven in je werk en leven? Doe dan mee met het kwartaalprogramma van What Makes You Tick!

In het kort

Wil je ontdekken waar jij van ‘aan’ gaat? Wat jij écht wilt, van binnenuit? En hoe je daar vorm aan kunt geven in je werk en leven? Het WMYT-kwartaalprogramma biedt je de kans om op een positieve, pragmatische en diepgaande manier uitgebreid met deze vragen aan de slag te gaan (en je eigen krachtige antwoorden te vinden daarop).

Je ontdekt wat voor jou belangrijk is, wat je in huis hebt aan kwaliteiten, waar je energie van krijgt, wat je drijft en wat de rode draad daarin is (oftewel, samengevat: ‘what makes you tick’). Je leert dat te benutten als fundament en richtinggever in je werk en leven en maakt een vertaling naar hoe dat concreet vorm kan krijgen (binnen je huidige werk danwel in het licht van een volgende loopbaanstap). Én je komt daadwerkelijk in beweging om datgene waar te maken wat jij wilt.

Voor wie

Dit programma is voor iedereen die vanuit eigen nieuwsgierigheid actief op zoek wil gaan naar ‘what makes you tick’, en dat wil benutten voor vergroting van eigen werkplezier en effectiviteit (hetzij binnen je huidige werk dan wel wanneer je toe bent aan een volgende loopbaanstap).

Opzet

Het WMYT-kwartaalprogramma beslaat in totaal drie maanden en is verdeeld over drie hele workshopdagen, twee halve workshopdagen, een telefonisch startgesprek als kickstarter aan het begin en diverse opdrachten en inspiratie tussendoor. Je doorloopt dit programma samen met een groep van minimaal vier en maximaal tien enthousiaste deelnemers zoals jij, onder begeleiding van één of twee WMYT-facilitators (afhankelijk van grootte van de groep).

Wat het je oplevert

  • Verdiept inzicht in eigen kwaliteiten, waarden, energiegevers, drijfveren en rode draden daarin;
  • Een aangescherpt ‘intern kompas’ als richtinggever en fundament om bewust en met vertrouwen je richting te bepalen en keuzes te maken in je werk en leven;
  • Helder in beeld hoe dat in de praktijk vorm kan krijgen (binnen je huidige werk dan wel geformuleerd als volgende loopbaanstap);
  • Inzicht in factoren die je belemmeren om in beweging te komen en in boosters die je juist wél helpen daarbij;
  • Een concreet actieplan om stappen te zetten in de richting die jij wilt;
  • Extra lef en vertrouwen om daadwerkelijk daarvoor te gaan;
  • En heb je je eerste waarmaakstappen daarin gezet!

Wanneer & waar

De eerstvolgende editie van het WMYT-kwartaalprogramma gaat in oktober van start en vindt plaats bij De Graanmaalderij in Gouderak (nabij Gouda). Een stoere, inspirerende lokatie aan de oever van de IJssel. Workshopdata van deze editie zijn op aanvraag beschikbaar.

Kosten

De kosten voor deelname aan dit programma zijn € 1.975,- excl BTW (voor particulieren geldt dit als bedrag incl BTW).

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan het WMYT-kwartaalprogramma? Neem dan vandaag nog contact op om te checken of er nog plaats is in de editie van jouw voorkeur. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

Neem contact op

Aanbod