WMYT-workshop

Wil je in korte tijd veel inzichten en inspiratie opdoen rondom 'what makes you tick'? Heb je zin om een volle dag actief aan de slag te gaan daarmee, samen met een groep enthousiaste mensen zoals jij? Doe dan mee met de eendaagse workshop van What Makes You Tick!

In het kort

Wil jij ontdekken waar je van ‘aan’ gaat? Wat jij als toegevoegde waarde te brengen hebt in je werk én wat je er zelf uit wilt halen? Wat jij kunt en wat je wilt? En wil je in korte tijd inzichten en inspiratie opdoen daaromtrent? Dan is deze eendaagse WMYT-workshop iets voor jou.

Je maakt kennis met de WMYT-methode en gaat aan de slag met jouw persoonlijke waarden, kwaliteiten en energiegevers. Je zoomt in op de onderlinge samenhang en kracht daarin, en maakt een check met de praktijk. Waardoor je scherper in beeld krijgt wat jij te brengen hebt in je werk en wat je er zelf uit wilt halen. En wat je kunt benutten als leidraad om je werkplezier en effectiviteit in je huidige werk te vergroten en/of als richtinggever bij het maken van keuzes voor toekomstige stappen in loopbaan en leven.

Een intensieve, verrijkende dag, waarin je volop inspiratie, (nieuwe) inzichten, bekrachtiging, bruikbare handvatten en energie op zult doen!

Voor wie

De eendaagse WMYT-workshop is voor iedereen die in korte tijd veel inzichten en inspiratie wil opdoen rondom ‘what makes you tick’. Voor wie graag een deep dive wil maken in zichzelf, in staat is om open naar zichzelf en de ander te kijken en het leuk vindt om samen met andere deelnemers te reflecteren daarop.

Opzet

De WMYT-workshop beslaat één dag. Voorafgaand aan de workshop ontvang je via mail een aantal opdrachten ter voorbereiding. Als opwarmer en om alvast een en ander aan input te verzamelen waar je tijdens de workshop verder mee aan de slag zult gaan.

De workshop begint om 9:00u en duurt tot 17:00u. Lekkere lunch is inbegrepen.

Na afloop krijg je via mail nog een dosis extra inspiratie en suggesties voor follow-up toegestuurd. Zodat je met de oogst uit de WMYT-workshop zelf verder kunt doorpakken daarop.

Je doet deze workshop in een groep van minimaal 4 en maximaal 8 enthousiaste deelnemers zoals jij, afkomstig uit verschillende organisaties. De begeleiding wordt gedaan door één WMYT-facilitator.

Kosten

De kosten voor deelname aan deze workshop zijn € 395,- excl BTW (en incl BTW voor particulieren). 

Wat het je oplevert

Na afloop van deze workshop heb je:

  • Verhelderd inzicht in je persoonlijke waarden, kwaliteiten, energiegevers, en rode draden daarin;
  • Een check met de praktijk in relatie tot what makes you tick;
  • Concrete handvatten waarmee je zelf verder kunt doorpakken daarop;
  • Extra boost en inspiratie om daadwerkelijk te werken en leven vanuit what makes you tick.

Wanneer & waar

De eerstvolgende eendaagse WMYT-workshop is op vrijdag 27 september. Deze editie vindt plaats bij de Graanmaalderij in Gouderak. Een stoere, inspirerende lokatie aan de oever van de IJssel, tussen Gouda en Rotterdam.

Extra

Als follow-up op de WMYT-workshop is het mogelijk om aanvullend nadien nog een of meerdere individuele coachsessie(s) te doen. Ter verdere verdieping op specifieke thema’s en/of om door te pakken op de uitkomsten van de workshop en hoe dit in praktijk verder vorm te geven. De kosten per individueel coachgesprek (à 1½ uur) zijn € 277,50 excl BTW (en incl BTW voor particulieren).

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen aan de eendaagse WMYT-workshop? Neem dan contact met ons op om te checken of er nog plek is in de groep van jouw voorkeur. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

Neem contact op

 

Aanbod