WMYT-powerdag

Wil je in korte tijd veel inzichten en inspiratie opdoen rondom 'what makes you tick'? Heb je zin om een volle dag actief aan de slag te gaan daarmee, helemaal toegespitst op jou? Doe dan een individuele WMYT-powerdag!

In het kort

Wil jij ontdekken waar je van ‘aan’ gaat? Wat jij als toegevoegde waarde te brengen hebt in je werk én wat je er zelf uit wilt halen? Wat jij kunt en wat je wilt? Oftewel: what makes you tick? En wil je in korte tijd veel inzichten en inspiratie opdoen daaromtrent? Tijdens de WMYT-powerdag ga je samen met een van de WMYT-facilitators een volle dag actief één op één hiermee aan de slag!

Je maakt kennis met de WMYT-methode, krijgt verdiept inzicht in onder andere jouw persoonlijke waarden, kwaliteiten, energiegevers en succesfactoren en we zoomen in op de onderlinge samenhang en kracht daarin. Zo krijg je scherper in beeld wat jij te brengen hebt in je werk en wat je er zelf uit wilt halen. Bovendien leer je hoe je dit als fundament ten positieve kunt benutten. Om je werkplezier en effectiviteit in je huidige werk te vergroten en/of als richtinggever bij het maken van keuzes voor toekomstige stappen in loopbaan en leven.

Een intensieve, verrijkende dag speciaal voor jou, waarin je volop inspiratie, (nieuwe) inzichten, bekrachtiging, bruikbare handvatten en energie op zult doen!

Voor wie

De WMYT-powerdag is voor iedereen die in korte tijd veel inzichten en inspiratie wil opdoen rondom ‘what makes you tick’, met alle focus en aandacht voor jou. Voor wie bereid is een deep dive te maken in zichzelf en in staat is om open naar zichzelf te kijken en te reflecteren daarop. En die de ‘oogst’ daaruit zal benutten om vervolgens zelf door te pakken daarop.

Opzet

Ter voorbereiding op jouw WMYT-powerdag heb je met je WMYT-facilitator een telefonisch startgesprek om kennis te maken en jouw doelen en wensen voor de dag scherp te stellen. Vervolgens ontvang je via mail een aantal opdrachten als opwarmer en om alvast een en ander aan input te verzamelen waar je tijdens de powerdag verder mee aan de slag zult gaan.

De powerdag zelf begint op overeengekomen datum om 9:30u en duurt tot ongeveer 16:00u. Tijdens de dag gaan jullie aan de hand van verschillende verrassende werkvormen in gesprek en aan de slag. Zowel binnen als buiten. Samen de diepte in en met zeker ook ruimte voor fun. Let’s tick!

Na afloop krijg je nog een dosis extra inspiratie en persoonlijke suggesties voor follow-up toegestuurd. Zodat je met de oogst uit de powerdag zelf verder kunt doorpakken daarop.

Kosten

De kosten voor een WMYT-powerdag zijn € 1.195,- exclusief BTW (voor particulieren geldt dit als bedrag incl BTW). 

Wat het je oplevert

Na afloop van deze powerdag heb je:

  • Verdiept inzicht in waarden, kwaliteiten, energiegevers, succesfactoren en rode draden daarin;
  • Een aangescherpt ‘intern kompas’ wat je helpt als richtinggever en fundament om bewust en met vertrouwen je richting te bepalen en keuzes te maken in je werk en leven;
  • Een check met de praktijk in relatie tot what makes you tick;
  • Concrete handvatten en acties waarmee je zelf verder kunt doorpakken hierop;
  • Extra boost en vertrouwen om daadwerkelijk te werken en leven vanuit what makes you tick;

Wanneer & waar

De WMYT-powerdag kun je op elk gewenst moment doen, datum wordt ingepland in overleg met jouw WMYT-facilitator. De Powerdag vindt plaats op een van de locaties van What Makes You Tick (tenzij anders overeengekomen).

Extra

Als follow-up op de WMYT-powerdag is het mogelijk om aanvullend nadien nog een of meerdere individuele coachsessie(s) te doen. Ter verdere verdieping op specifieke thema’s en/of om door te pakken op de uitkomsten van de Powerdag en hoe dit in praktijk verder vorm te geven. De kosten per individueel coachgesprek (à 1½ uur) zijn € 277,50 excl BTW (en incl BTW voor particulieren).

Inschrijven of meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag een WMYT-powerdag doen? Neem dan contact met ons op om jouw powerdag in te plannen. Ook voor verdere vragen en info kun je hier terecht.

Neem contact op

Aanbod